Femeia cu care se judecă Iohannis pentru casa din Sibiu: Vom ajunge la CEDO

Curtea de Apel Piteşti a stabilit, miercuri, pentru data de 7 decembrie un nou termen în procesul privind casa din Sibiu pierdută de familia preşedintelui Klaus Iohannis, iar Elisabeta Antonescu, femeia care se judecă cu preşedintele Klaus Iohannis, a declarat la România TV că va ajunge la CEDO în procesul cu preşedintele pentru casa din Sibiu.

01 oct. 2016, 14:54
Femeia cu care se judecă Iohannis pentru casa din Sibiu: Vom ajunge la CEDO

„Nu este hotărat pe ce vorbeşte. Când s-a anunţat sentinţa irevocabilă la Braşov că trebuie să restituie o sumă de bani a zis că plăteşte, ca apoi să se sucească…aşa răsuceşte şi ţara. O să ajungem o ţară a nimănui”, a declarat Elisabeta Antonescu despre preşedintele Klaus Iohannis cu care se judecă pentru casa din Sibiu.

„Domnul preşedinte a spus că ia în consideraţie ce s-a hotărât în justiţie, iar acum nu-şi împlineşte datoriile. O să ajungem până la CEDO. Nu nu s-a pomenit ca un om de rând să fie în proces cu preşedintele statului”.

Citeşte şi:  Procesul de la Sibiu a preşedintelui a fost AMÂNAT. Iohannis: „Nu mă tem de nimic, arăt a om care se teme?”

Tribunalul Sibiu a fixat un nou termen, pe 27 octombrie, în procesul privind casa în care deține un apartament președintele Klaus Iohannis și soția sa Carmen. În acest proces Rodica Baștea, soția lui Nicolae Baștea, care a decedat și de la care Iohannis a cumpărat o parte din locuință, a deschis o acțiune contra statului român.

Klaus Iohannis a declarat într-o conferinţă de presă că nu se teme de dosare. Preşedintele a mai spus că nu este captiv în nicio structură aşa cum îl acuza preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu. 

„Arat eu ca un om care se teme de ceva? sunt fantezii electorale ale unora…care creeaza scenarii. Unii nu au reusit sa scape de acea scenarita a anului 90, nu sunt captiv in nicio structura, nu ma tem de nicio evolutie. Sunt convins ca oamenii simt acest lucru”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi:  Verdictul în cazul casei din Sibiu pierdute de Klaus Iohannis, AMÂNAT pentru luna decembrie