eMag face angajări în ţară. Vezi unde şi dacă te califici

eMag face angajări la Timişoara, Braşov şi Bucureşti, în această perioadă. Află dintr-un material ROMÂNIATV.NET ce exigenţe impun angajatorii candidaţilor şi până când primesc CV-uri pentru posturile vacante acum la eMag.

RomaniaTV.net
07 oct. 2013, 08:31
eMag face angajări în ţară. Vezi unde şi dacă te califici

eMag angajează o casieră la Timişoara.
Angajatorii caută candidate cu cel puţin şase luni experienţă într-un post similar, care au minimum studii medii, precum şi cunoştinţe elementare de Office, de contabilitate primară şi de facturare.
Candidatul ideal pentru acest post are bune abilităţi de comunicare şi abilităţi numerice.

25 octombrie este termenul-limită de primire a candidaturilor pentru locul de muncă vacant la eMag în Timişoara. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi consulta aici.

eMag angajează în această perioadă un consultant de vânzări la Braşov.
Te califici pentru acest post dacă eşti cel puţin student, ai minimum doi ani experienţă în vânzări, ai bune abilităţi de comunicare, eşti sociabil, ai cunoştinţe despre produse IT şi de limba engleză, eşti proactiv, orientat spre rezolvarea problemelor.

Candidaţii interesaţi de acest post pot trimite CV-urile până pe 31 octombrie, potrivit anunţului de recrutare pe care îl poţi consulta aici.

eMag angajează un specialist în marketing la Bucureşti.
Eşti eligibil pentru acest loc de muncă dacă ai cunoştinţe avansate de limba bulgară şi de limba engleză şi ai studii superioare de specialitate în Marketing.
Omul potrivit pentru acest post are experienţă în merchandising, are experienţă în derularea de campanii de marketing ATL, BTL, online, are cunoştinţe de Word, Excel, baze de date.
De asemenea, eşti potrivit pentru acest post dacă ai excelente abilităţi de comunicare, de relaţionare şi negociere, ai abilităţi de organizare şi planificare, eşti orientat către rezultate, poţi prioritiza, eşti flexibil şi creativ.

27 octombrie este ultima zi în care angajatorii primesc CV-uri pentru acest post. Amănunte despre acest loc de muncă găsiţi aici.