Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, s-a dat de gol! Fanii „Game of Thrones” vor aprecia gestul făcut de „Mama Dragonilor” FOTO

Game of Thrones a castigat pentru a treia oara trofeul pentru cel mai bun serial dramatic la editia din 2018 a premiilor Emmy. Pentru a sarbatori reusita, Emilia Clarke a apelat la un gest inedit.

20 sept. 2018, 15:06
Emilia Clarke, alias Daenerys Targaryen, s-a dat de gol! Fanii „Game of Thrones” vor aprecia gestul făcut de „Mama Dragonilor” FOTO

Emilia Clarke, 31 de ani, care joaca rolul lui Daenerys Targaryen, Mama Dragonilor, a postat o fotografie pe Instagram prezentandu-si noul tatuaj cu dragoni zburatori pe incheietura dreapta.

„Mama Dragonilor pe viata! Dr. Woo a avut grija ca mamica asta sa nu ii uite niciodata pe copiii ei”, a scris actrita pe Instagram (Dr. Woo este un artist tatuator celebru in Los Angeles, care le-a facut mai multor vedete desene permanente pe piele).

Veste formidabilă pentru fanii GAME OF THRONES. Tocmai a fost făcut ANUNŢUL despre ULTIMUL SEZON

Daenerys Targaryena primit drept dar de nunta trei oua pietrificate de dragon, care au ajutat-o sa devina una dintre cele mai puternice femei din regat. Intr-un spectacol socant al vechii magii, Daenerys a reusit sa le eclozeze pentru prima data dupa o multime de generatii care nu au facut-o, umpland inca o data cerul lumii cu muzica dragonilor. Cei trei „copii” ai sai au primit numele Drogon, Rhaegal si Viserion, si acestia sunt cei trei pe care actrita si i-a desenat permanent pe piele, pentru a-si aminti de acest proiect care i-a propulsat cariera la Hollywood.