Exatlon 2018. O concurentă a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ, dar a pierdut sarcina extrauterină în timpul concursului: „Puteam să mor…”

EXATLON. Sandra Casar, cunoscută ca Shira, una dintre concurentele de la Exatlon Mexic, a aflat că e gravidă în primele săptămâni de competiție. Conform presei mexicane, Shira nu ar fi știut că e gravidă atunci când a plecat în competiția din Republica Dominicană. Încă din primele săptămâni s-a simțit foarte rău și a fost prima eliminată din competiție.

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 07:41
Exatlon 2018. O concurentă a aflat că este ÎNSĂRCINATĂ, dar a pierdut sarcina extrauterină în timpul concursului: „Puteam să mor…”

Exatlon 2018. Dramă pentru o concurentă de la Exatlon Mexic! Ea a aflat că este însărcinată, chiar în timpul competiției din Republica Dominicană. Medicii i-au spus că este vorba despre o sarcină extrauterină.

EXATLON. După ce a părăsit Exatlon Mexic, Shira a fost operată de urgență, ea dezvăluind, la scurt timp, drama prin care a trecut.

Sandra Casar, cunoscută ca Shira, una dintre concurentele de la Exatlon Mexic, a aflat că e gravidă în primele săptămâni de competiție. Conform presei locale, Shira nu ar fi știut că e gravidă atunci când a plecat în Republica Dominicană. Ea s-a simțit foarte rău și a fost prima eliminată din competiție.

Imagini pentru Sandra Casar

„Am avut o sarcină extrauterină în două luni. Nu știam că sunt însărcinată când am plecat de la Exatlon. Din fericire, am descoperit la timp problema, pentru că puteam să mor. Îmi doresc să fiu mamă și sper ca următoarea sarcină să nu fie cu probleme”, a spus Shira presei mexicane. La scurt timp după această dramă, Sandra Casar s-a căsătorit cu iubitul său, Robert.

EXATLON. La scurt timp, Shira s-a căsătorit cu iubitul său, deși după operație anunțase că ar vrea să amâne planuri de nuntă

Concurenții Exatlon Mexic se află în Republica Dominicană de 5 luni. Acum. în concurs au rămas 6 concurenți: 4 de la Faimoși și 2 de la Războinici. Echipa Mexicului s-a întâlnit cu cea a Românbiei de trei ori până acum. De fiecare dată, au câștigat mexicanii.