EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Eliminare-surpriză, voturile telespectatorilor nu s-au luat în considerare UPDATE

Publicat: Marţi, 22 Mai 2018 15:56 // Actualizat: Marţi, 22 Mai 2018 22:48 // Sursa: romaniatv.net

EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Cosmin Cernat a anuntat in cadrul arenei, seara trecuta, cum vor juca cei patru concurenti ramasi in competitie, in semifinalele s-au desfăşurat marţi.

FINALA EXATLON ROMÂNIA: Ionut Sugacevschi şi Vladimir Drăghia se vor bate pentru marele trofeu miercuri.

Semifinala Exatlon a fost deosebit de epuizanta pentru concurenti iar Stefan a resimtit oboseala cel mai tare. In ultimul duel al zilei, Stefan avea o singura sansa de a se califica in finala si si-a "inchis" instinctul de conservare. A incercat sa isi depaseasca limitele si sa ajunga inaintea lui Vladimir la obstacolul final, dar, din pacate, s-a lovit la cap pe traseu de doua ori de obstacol si, cand a ajuns in fata bucatilor ceramice care trebuiau sparte cu saci de nisip parea vadit dezorientat. 

In momentul in care a aruncat ultimul sac a lesinat pe teren si dupa secunde bune Vladimir a realizat ca Stefan nu e bine si a strigat dupa paramedici, in timp ce incerca sa il trezeasca.


Semifinala Exatlon România, runda a doua: 

Ultimul joc al acestei ediții: 

Ștefan vs. Vladimir: câştigă Vladimir Drăghia.

Ștefan vs. Ionuț: Câștigă Ionuț. Este primul finalist la Exatlon România 2018. Ionut Sugacevschi a intrat in runda secunda a semifinalei cu patru puncte si parea ca va parasi competitia. 

Ionut a reusit o remontare psihica de invidiat si si-a pastrat pozitia in concurs. In schimb, Alex Nedelcu a fost primul eliminat, dupa ce a pierdut toate cele opt puncte primite la inceputul confruntarii.


Semifinala Exatlon România, runda a doua: 

Vladimir vs. Ionuț: Este punctul lui Ionuț. 

Vladimir ia numărul 1, Ștefan numărul 3, 2 este numărul lui Ionuț. 

Cei trei vor juca fiecare cu fiecare. Se trage la sorți.  

Ștefan vs. Vladimir: Ștefan ajunge la un punct după multe ratări ale celor doi concurenți. 

Clasamentul acum: Vladimir 1 punct, Ștefan 2 puncte, Ionuț 2 puncte. 

Alex vs. Ionuț: ALEX ESTE ELIMINAT! Ionuț este cel care-l elimină pe Alex de la Exatlon. 


EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Au mai rămas 24 de ore până la marea finală. Fiecare sutime de secundă contează pentru ca doi dintre concurenți să ajungă în marea finală.

Cei patru concurenți care s-au aflat din prima secundă în competiția Exatlon și-au luat adio de la casa în care au stat, respectiv de la cotețul pe care l-au urât.

„E greu, e ultima zi. O despățire de tot ce am clădit din ultima zi. Am ținut în mine mult. Aveam dureri foarte mari la mână, m-am accidentat. Am trecut greu peste toate aceste accidentări. E o plăcere, cu siguranță că unul dintre noi va ajunge la final.

Mi-am dat sufletul, și la ștafetă și la tot și sper ca lumea de acasă să fi văzut acest lucru. Nu mă gândeam că voi ajunge aici. Am plâns, am râs, m-am bucurat, dar sunt aici. E grea despărțirea, am trăit mult aici și am trăit ca o familie. Ne întoarcem la familie, la ce iubim noi", a dezvăluit Ionuț.

„Concursul a fost ca viața unui om. În prima lună abia am învățat să mergem. Încotro să ne îndreptăm și cum să mâncăm. În a doua lună am fost ca niște adolescenți, rebeli. În a treia lună am avut vârsta de mijloc, o maturitate.

În a patra lună, deja începusem să ne gândim la sfârșit. În această lună, parcă am ajuns să vedem niște roade ale muncii. Locul ăsta ne aparține tuturor. Nu face parte doar din amintirile mele și mă bucur că este așa. Mă consider norocos că am avut timp să îmi iau adio de la locul acesta.

Eu sunt ultimul și cred că toți cei care au plecat au regretat că nu au putut să își ia adio. De data asta nu mi-am luat la revedere, chiar mi-am luat adio. Sunt pregătit pentru jocurile individuale.

Exatlon nu e o luptă, ci un joc. Am trăit aici o paletă nouă de sentimente, sentimente pe care le cunoșteam, dar care nu aveau aceeași intensitate, aceleași culori. M-am uitat în urma mea și m-am uitat la tot. E ca și în viață, știi că se va întâmpla, că se va termina totul", a mărturisit Valentin emoționat.

La rândul său, Alex simte că va lăsa multe lucruri în urma sa în Republica Dominicană, o parte din sufletul său

„Mă încearcă multe sentimente. Simt că mă voi întoarce diseară. Simt că voi schimba cotețul cu casa. Am ajuns la final. O mare parte din mine rămâne aici, o mare parte din mine", a mărturisit Alex.

La fel de emoționat este și Ștefan. „Fel și fel de momente. Chiar am pus mult suflet în tot ce s-a întâmplat aici. Mă simt emoționat, dar și încrezător. Am o balanță între emoție și încredere. Au fost mai multe momente grele, dar m-au călit și sunt recunoscător acestor momente grele. Îmi pare rău că nu mi-am luat adio și de la coteț".


EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon, a transmis un mesaj, din Republica Dominicana, chiar inaintea semifinalelor. "Mult a fost, putin a ramas! Urmeaza semifinalele si marea finala. O transmisiune maraton, live, de trei ore, de aici din Republica Dominicana. Va multumesc pentru ca ati fost alaturi de noi pana acum. Sunt sigur ca veti fi si in continuare langa acesti baieti minunati, asa cum ati fost alaturi de toti concurentii. Si in numele lor vreau sa va multumesc. Va astept ca in ultimele doua zile de Exatlon sa fiti alaturi de Kanal D, de noi, aici in Republica Dominicana”, este mesajul lui Cosmin Cernat, prezentatorul Exatlon.

EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: Cosmin Cernat, prezentatorul show-ului “Exatlon”, a făcut aseară marele anunţ în care a explicat care va fi mecanismul Semifinalei din  această seară, în urma căruia doi concurenţi vor fi eliminaţi, urmând ca doi finalişti să îşi dispute mâine seară, de la 19:45, premiul de 100.000 de Euro. Decizia eliminării din Semifinală, în această seară, va fi strict în urma jocului sportiv, şi nu în urma voturilor telespectatorilor.

EXATLON 22 MAI 2018 LIVE VIDEO KANAL D: 

v

“În Semifinale, voturile telespectatorilor nu vor fi luate în considerare. Veţi fi patru, veţi juca individual. Din nou, pe două trasee. Fiecare dintre voi veţi avea opt puncte. Pentru fiecare înfragere veţi pierde un punct. Cine ajunge primul la zero, este eliminat. Apoi, cine ajunge din nou la zero va fi al doilea eliminat. Şi vom avea numele celor doi finalişti cu care voi, cei de acasă, vă veţi întâlni într-o transmisiune directă, în care vom depăna amintiri şi multe imagini emoţionante”, a precizat prezentatorul “Exatlon”.

CASTIGATOR EXATLON ROMANIA 2018: S-a stabilit careul de aşi. Marţi se decide MAREA FINALĂ EXATLON

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
exatlon exatlon 22 mai Exatlon 22 mai 2018 Kanal D live video
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 mai 00:09
Răspunde | Votează email 0 email
adriana
ITS NOT FAIR....Am pierdut 3 luni de zile uitinduma la show in fiecare zi impreuna cu vecinii si prietenii mei Canadieni, crezind ca este in joc sportiv pina la sfirsit...nu un fashion show sa fi votat dupa frumusete sau nu stiu ce.....a-ti inceput sportiv trebuia sa terminate sportiv....ultimul joc trebuia sa fie intre Ionut si Vladimir si cine cistiga era considerat CAMPIONUL....Ionut este considerat de comunitatea Romana din Canada ...CAMPION...un super sportiv care a luptat pina in ultima clipa....BRAVO IONUT....WHAT THEY DID TO YOU ITS NOT FAIR
1
EUR
4.7081
RON
24 Jan
noapte 1 °
zi 1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H