EXATLON. Giani Kirita l-a jignit îngrozitor pe Alex: „Pe tine te închiriez la botezuri!”. Credeţi că trebuie să mai rămână?

EXATLON ROMANIA 2018. Giani Kirita a fost, ca de obicei, cel care a atacat cel mai rau. El s-a luat de fiecare membru al echipei Razboincilor. Insa, in editia Exatlon din 25 martie, la finalul jocului castigat de Faimosi, Giani Kirita pur si simplu s-a dezlantuit. Nu i-a raspuns nici un Razboinic, insa pana si faptul ca acestia taceau l-a enervat pe fostul fotbalist, care nu s-a multumit sa arunce doar cu apa spre banca adversarilor sai.

18 apr. 2018, 06:54
EXATLON. Giani Kirita l-a jignit îngrozitor pe Alex: „Pe tine te închiriez la botezuri!”. Credeţi că trebuie să mai rămână?

SCANDAL la Exatlon. La un moment dat, s-a apropiat de Alex si a inceput sa-l jigneasca, facand referire ca acesta este dansator si nu sportiv. „Tu dansezi pe la nunti si pe la botezuri, da? Iei 10 euro pe un dans? Pe ce vorbesti, ma, tu? Ba, tu stii cine e Giani Kirita? Pe tine te inchiriez la botezuri”, i-a spus fostul fotbalist lui Alex, apoi adresandu-se intregii echipe a Razboinicilor: „Ratatilor! Uitati aici la mine echipa adevarata”.

Alex a fost calm in toata aceasta perioada, el doar a incercat sa zambeasca si i-a facut semn se cateva ori lui Giani Kirita sa se duca la echipa sa.

Intregul scandal dintre Faimosi si Razboinici a inceput dupa ce, in urma schimbarii regulilor, fiecare membru al unei echipe isi poate alege cu cine joaca, iar Oltin a intrat de fiecare data la probe, ales de cate un adeversar.

Dupa ce mai toti cei din echipa Faimosilor i-au jignit pe Razboincii, fanii acestora sunt decizi sa se razbune. Pe paginile de socializare care ii sprijina pe Razboinici sunt tot mai multi care sustin ca atunci cand Faimosii vor fi in Arena la nominalizare, il vor vota pe Oltin Hurezeanu pentru ca acesta sa ramana in continuare in competitie.