EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018: Eliminare-surpriză, nimeni nu se aştepta!

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Seară de gală la EXATLON ROMÂNIA! Războinicii și Faimoșii se vor înfrunta în cel mai important joc, cel de eliminare!

18 nov. 2018, 14:35
EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018: Eliminare-surpriză, nimeni nu se aştepta!

UPDATE: Silviu Nicolae a fost eliminat de la Exatlon

UPDATE: Un FAIMOS va pleca acasă, Războincii s-au impus cu 10-3 duminică. Confruntarea se va da între Silviu Nicolae și Mirel Drăgoi.

UPDATE: Dacă în această seară se vor impune Războinicii, de la Faimoși va pleca acasă un băiat. Dacă victoria va aparține Faimoșilor, Războinicii se vor despărți de o fată! În acest moment, scorul este 9-3 pentru Războinici.

UPDATE: Războinicii au câștigat jocul special de săptămâna aceasta și au un avantaj important împotriva Faimoșilor, duminică seară. Aceștia au fost puși să aleagă între trei steluțe, fiecare având în interior un avantaj în jocul de protecție. „Într-o cutie se află ceea ce deja știți, posibilitatea de a pleca având un avantaj de un punct, altfel spus, handicap pentru echipa care pierde de minus un punct. Avem două noutăți. Într-o cutie se află următoarea variantă: echipa câștigătoare va alege doar ea în jocul de protecție. Și în cealalată cutie se află două elemente în plus la final. Asta înseamnă că echipa care câștigă trebuie să introducă într-o cutie două discuri, iar echipa care pierde trebuie să introducă patru”, a spus Cosmin Cernat la jocul special. Ionuț a ales cutia din partea dreapta a Războinicilor și astfel au câștigat premiul „Selectarea adversarilor”. Așadar, în cadrul jocului din seara aceasta, doar Războinicii își vor alege adversarii.

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM. Cel mai important joc al competiției, jocul pentru eliminare, va avea loc astăzi în Republica Dominicană.

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Meciul va fi unul extrem de tensionat și echilibrat, miza fiind una imensă! Iar traseul se va da bătăi mari de cap concurenților, fiind vorba despre deja cunostele ”care romane”.

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Dacă în această seară se vor impune Războinicii, de la Faimoși va pleca acasă un băiat. Dacă victoria va aparține Faimoșilor, Războinicii se vor despărți de o fată!

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Faimoșii atacă jocul de eliminare cu un moral excelent, după ce aseară și-au învins cu 10-8 rivalii și s-au întors în Vilă, după o lungă perioadă petrecută la baracă.

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM Un nou episod din Exatlon România va începe astăzi de la ora 19:45 pe Kanal D

EXATLON ROMANIA 18 NOIEMBRIE 2018 LIVE VIDEO ONLINE STREAM: