Facebook oltenesc, cu buton de dislike. Cum funcţionează aplicaţia inventată de un gorjean VIDEO

Ce nu aduce Facebook-ul, aduce un român din Gorj. Tânărul a inventat o aplicaţie asemănătoare site-urilor de socializare Facebook şi Instagram care dă posibilitatea utilizatorilor să folosească butonul dislike sau să vadă cine le urmăreşte profilul.

31 iul. 2017, 13:50
Facebook oltenesc, cu buton de dislike. Cum funcţionează aplicaţia inventată de un gorjean VIDEO

Kinetoterapeut de profesie, Alexandru Bărbuţu are 25 de ani, este din Târgu Jiu şi de mic este pasionat de IT. În urmă cu doi a venit cu ideea de a lansa o reţea de socializare care să permită utilizatorilor folosirea unui buton prin care să-şi exprime dezaprecierea.

Aplicaţia se numeşte My Talk, este o platformă nouă. Ideea mi-a venit în anul 1 de facultate când anumiţi colegi postau anumite chestii şi nu aveam posibilitatea de a-mi exprima sincera apreciere sau dezapreciere„, a declarat Alexandru Bărbuţu, pentru România TV.

În urma reacţiei negative a oamenilor faţă de platformele Facebook sau Instagram care nu îţi permit să vezi cine îţi vizitează profilul, Alexandru a implementat o funcţie cu ajutorul căreia poţi vedea în timp real cine te urmăreşte.

My Talk se poate achiziţiona gratuit şi este disponibilă momentan doar pentru utilizatorii de Android. Peste 100 de oameni din ţară dar şi din străinătate folosesc deja aplicaţia.