Familia la care mascaţii au descins greşit, cercetată în alt dosar

Detalii incredibile au ieşit la iveală din ancheta deschisă după descinderea greşită a mascaţilor la o adresă din Motru, judeţul Gorj. Familia care a intrat în stare de şoc la vederea trupelor speciale este cercetată într-un dosar de furt de bijuterii. A sperat că în urma greşelii ar putea obţine bani de la autorităţi, informează România TV.

07 sept. 2016, 17:34
Familia la care mascaţii au descins greşit, cercetată în alt dosar

Cei care au reclamat marţi că au fost victimele unei erori a mascaţilor, se pare că sunt obişnuiţi cu astfel de intervenţii. Surse judiciare spun că incidentul a fost exagerat de cei doi soţi, probabil în speranţa obţinerii unor despăgubiri.

Poliţiştii spun că în luna ianuarie, mascaţii au descins la casa din Glogova, dar şi la alte adrese din Bucureşti, de unde au fost confiscate cantităţi importante de bijuterii din aur.

În cazul celor doi soţi, poliţiştii au pus sub sechestru bijuterii în valoare de 10.000 de lei şi însă nu s-a renunţat la această măsură dispusă într-un dosar instrumentat de DIICOT.

Între timp, după incidentul de marţi, mascaţii din judeţul Gorj au fost nevoiţi să dea explicaţii şefilor pentru eroarea comisă. Cert este un singur lucru: adresa de intervenţie a fost primită de la anchetatorii de la DIICOT Argeş care coordonează acest dosar.

Citeşte şi Descinderi greşite în judeţul Gorj. O femeie a făcut atac de panică