Familia Regală a României, surpriză de Crăciun pentru angajaţii săi VIDEO

Familia Regală a României le-a pregătit o surpriză angajaţilor. Ei au primit cadouri de la membrii familiei pentru fidelitatea de care au dat dovadă tot anul.

13 dec. 2013, 16:33
Familia Regală a României, surpriză de Crăciun pentru angajaţii săi VIDEO

Doamna Gina a primit pachet dublu. Merită. Ea este cea care îi răsfaţă de 6 ani pe membrii familiei regale cu cele mai delicioase preparate.

„Regelui, ultima dată când a venit, i-am pregătit o îngheţată de caramel cu sos de caramel”, a spus Eugenia Ilie Gheorghe, bucătăreasa familiei regale.

Anul acesta premiul pentru cel mai bun angajat a mers la Sandra Gâtejanu Gheorghe, directorul de protocol al casei regale.

„Vreau să vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut în aceşti ani şi anul acesta care se apropie de final (…) Mai mult decât asta, sunt mulţumiri în inima noastră şi aprecieri pentru eforturi”, a declarat Principesa Margareta.

„Prima sărbătoare a Crăciunlui a casei Maiestătii Sale a avut loc în 1866, la palatul regal din Piaţa Cictoriei (…) Vă aflaţi aici la al 148-lea Crăciun şi sunteţi nu numai moştenitorii familiilor voastre, ci si ai Casei Regale care numără acum cinci generaţii”, a precizat şi Principele Radu.

La final, toţi cei prezenţi au fost colindaţi de corul regal.