Familia Regală, reunită la căpătâiul Regelui Mihai VIDEO

Toate cel cinci fiice ale Regelui Mihai s-au reunit la căpătâiul tatălui lor. Pe aeroportul Otopeni a venit inclusiv Irina, fiica renegată a regelui Mihai, cea căreia i s-a interzis participarea la funeraliile mamei sale, Reginei Ana. În sânul familiei, pentru acest moment trist, dar grandios, a revenit şi fostul principe Nicoale, exclus din Familia Regală.

13 dec. 2017, 10:29
Familia Regală, reunită la căpătâiul Regelui Mihai VIDEO

La salonul oficial au venit Custodele Coroanei, Principesa Margareta, Principele Radu, Principesa Maria dar şi Irina, cea care în 2013, a fost arestată în Statele Unite. În acel moment, Familia Regală a considerat ca Principesa Irina a facut de rușine numele, așa că a fost exclusă din familie și i-au fost retrase atât drepturile succesorale la tron dar și titulatura oficială. Irinei i-a fost interzisă participarea la funeraliile Reginei Ana.

În ciuda neînţelegerilor din ultimele luni, Casa Regală a acceptat ca fostul principe Nicolae să fie prezent la funeralii, împreună cu logodnica sa.

Principesele Elena şi Sofia au venit cu aeronava care a adus sicriul Regelui Mihai. Principesa Maria a fost vizibil emotionata.

Citetşe şi Sicriul Regelui Mihai, întâmpinat la aeroport de fiicele Majestăţii sale şi de fostul principe Nicolae