Noi informaţii despre starea româncei rănite în atentatul de la Londra. Familia tinerei, MESAJ către autorităţile londoneze

Familia Andreei Cristea susţine că este ”copleşită de dragostea, sprijinul şi respectul” celorlalţi faţă de românca rănită grav în atentatul de la Westminster. 

RomaniaTV.net
29 mart. 2017, 08:14
Noi informaţii despre starea româncei rănite în atentatul de la Londra. Familia tinerei, MESAJ către autorităţile londoneze

”Familia noastră este atât de recunoscătoare salvatorilor, personalului medical şi agenţiilor guvernamentale care ne-au ajutat în Marea Britanie”, se arată în mesajul transmis de familia Cristea.

Membrii familiei au declarat că starea acesteia este in continuare gravă, dar stabilă. 

„Beneficiază de cea mai bună îngrijire medicală posibilă. Suntem copleşiţi de iubirea, sprijinul şi respectul pentru Andreea noastră”, au mai spus aceştia. 

De asemenea, familia a dat publicităţii o nouă fotografie cu Andreea Cristea şi Andrei Burnaz.

Andreea Cristea (29 de ani) era în vacanţă cu prietenul ei, atunci când atacatorul a intrat în trecătorii de pe podul Westminster. Ea a căzut în Tamisa, după ce a fost aruncată în aer de maşina atacatorului Khalid Masood, în vreme ce prietenul ei a scăpat cu răni mai puţin grave după atacul de la Londra, transmite BBC News.

Săptămâna trecută, ambasadorul român a declarat că Andreea Cristea urma să fie cerută în căsătorie în ziua atentatului de la Westminster. 

viewscnt