Familie TERORIZATĂ de interlopii din Craiova. O fată de 21 de ani spune că a fost violată VIDEO

O familie din Craiova trăieşte un adevărat coşmar, făcut parcă după scenariul unui film cu mafioţi. Oamenii spun că sunt terorizaţi, că au fost agresaţi şi ameninţaţi cu moartea de nişte indivizi care le-au violat fiica. Mama fetei acuză poliţia că nu a luat nicio măsură împotriva celor trei atacatori, deşi numele lor sunt cunoscute.

28 dec. 2012, 21:17
Familie TERORIZATĂ de interlopii din Craiova. O fată de 21 de ani spune că a fost violată VIDEO

O tânără de 21 de ani spune că a fost violată de 3 indivizi din cartierul său, din Craiova. „Mi s-a luat telefonul şi sub ameninţări am fost obligată să merg. M-a înjurat, m-a ameninţat că dacă nu merg cu ei îmi omoară familia”, a spus fata pentru România TV.

A urmat apoi un coşmar pe care nu-l va putea uita niciodată. „Am început să plâng, n-am vrut, m-au supus la perversiuni. Când pe ală, când pe ală, când cu amândoi”, a completat fata.

La câteva zile după viol, fata a avut o cădere nervoasă şi abia atunci le-a povestit părinţilor ce i s-a întâmplat. Tatăl ei a încercat să stea de vorbă cu violatorii, dar a sfârşit la spital.

„Ştim cine sunt, facem demersuri pentru depistarea lor şi conducerea la audieri. S-a luat măsura întăririi dispozitivului de siguranţă publică în zona unde sunt victimele respective”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Părinţii fetei se tem însă că violatorii vor rămâne nepedepsiţi. Ei spun că i-au văzut pe interlopi glumind cu poliţiştii.

„A dat noroc cu ei, a băut cafea şi timp de 20 de minute au râs şi au glumit la cafea şi ţigări în prezenţa mea”,a povestit mama fetei.

Fata de 21 de ani va trece prin mai multe analize pentru a vedea dacă nu cumva a contactat vreo boală venerică de la violatori.