Fantoma din taxi: O tânără a urcat, a spus adresa şi a întrebat cu o voce de dincolo de mormânt: „Am murit?”

Şoferii de taxi din Japonia sunt îngroziţi, după ce au început să aibă drept clienţi o serie de "pasageri-fantomă", într-o zonă devastată de tsunamiul din 2011 care a lovit coasta ţării.

RomaniaTV.net
11 feb. 2016, 11:38

Cel puţin şapte şoferi de taximetre din Ishinomaki, o zonă din nord-estul Japoniei, au raportat că au avut parte de experienţe cel puţin paranormale, în care au avut de-a face cu anumiţi „pasageri-fantomă” în urma cutremurului şi tsunami devastator din 2011. În fiecare caz, povestea şoferului a fost similară cu a celorlalţi colegi de breaslă, scrie presa străină.

Citeşte şi  Plângea şi avea febra, dar nu era bolnavă. Când tatăl i-a scos şosetele, a avut parte de o descoperire şocantă

Un şofer de taxi din nord-estul Japoniei a luat în maşina sa un pasager dintr-o zonă devastată de cutremurul şi tsunamiul din 2011.

Bărbatul porneşte aparatul de taxat (pentru înregistrarea costului transportului în funcţie de distanţa parcursă) şi întreabă care este destinaţia pasagerului, la care clientul dă un răspuns ciudat. Fie atunci, în acel moment, fie mai târziu în timpul călătoriei, şoferul se întoarce către bancheta din spate pentru a se adresa bărbatului sau femeii, dar pasagerul a dispărut ca prin minune, de parcă s-ar fi evaporat.

Citeşte întreaga poveste pe feminis.ro.