FARSĂ de 1 aprilie terminată la poliţie. Ce i-a făcut un bărbat din Timiş soţiei sale

Un bărbat din Timiş s-a gândit să îi facă o farsă soţiei sale de 1 aprilie şi a anunţat-o că s-a săturat de viaţă şi că vrea să-şi pună capăt zilelor. Era hotărât să se arunce în râul Mureş. Disperată, femeia a sunat la 112, iar poliţia şi pompierii au început să-l caute pe bărbat, informează România TV. L-au şi găsit, după scene ca-n filme.

02 apr. 2015, 07:07
FARSĂ de 1 aprilie terminată la poliţie. Ce i-a făcut un bărbat din Timiş soţiei sale

Bărbatul a pus pe jar un sat întreg, dar şi autorităţile, după ce a decis să facă o farsă de 1 aprilie. Acesta şi-a anunţat soţia că a decis să încheie socotelile cu viaţa şi că se va arunca în râul Mureş. Femeia nu l-a luat în seamă, gândindu-se că e o farsă de 1 aprilie, dar când a văzut că au trecut câteva ore bune, iar soţul său nu s-a întors a intrat în panică şi a alertat autorităţile.

Imediat au fost mobilizate forţe, poliţişti, pompieri şi localnici, care au plecat în căutarea bărbatului. Bărbatul nu era de găsit. Între timp, însă, bărbatul şi-a sunat soţia şi i-a spus că a fost răpit cu o dubiţă. Căutările au fost intensificate şi după câteva ceasuri bune bărbatul a fost găsit într-o altă localitate îndepărtată.

Bărbatul a fost încătuşat şi dus la poliţie la audieri. Cel mai probabil, acesta va primi o amendă usturătoare.

Citeşte şi Farsă îngrozitoare la metrou. Călătorii au trăit pe viu un film de groază VIDEO