Fata lui Liviu Vârciu va pleca în străinătate pentru a studia la o şcoală de prestigiu

Dupa ani in sir in care Liviu Vârciu a batut drumul dintre Bucuresti si Arad pentru a-si vizita fiica, el va fi acum nevoit sa schimbe ruta si sa treaca granita tarii pentru a o vedea pe Carmina care pleacă să studieze în străinătate.

RomaniaTV.net
07 mart. 2017, 16:13

În vârstă de doar 14 ani, fiica lui Liviu Vârciu este in prezent eleva in clasa a 8-a la o scoala generala din Arad. Adolescenta a ales liceul unde doreste sa fie admisa după sustinerea examenului de capacitate, insa aici va studia un singur an, urmand apoi sa studieze in continuare in altă ţară.

Fata locuieşte cu mama sa în Arad şi vrea să meargă în Grecia să studieze arte:

“Carmina vrea sa studieze arte, canto si actorie. Anul acesta va invata in tara, insa de anul viitor ne dorim sa mearga in Grecia, la o scoala americana. Este vorba despre Pinewood – American International  School of Thessaloniki, o scoala unde invata elevi veniti din toata lumea. Carmina va sta singura, va locui in campus asemeni oricarui alt elev. Ne-am informat si am studiat bine oferta, sunt numeroase beneficii, performante, oportunitati. Costurile unui an de studiu se ridica la 10.000 de euro. Eu voi ramane in tara si, daca nu voi rezista sa stau departe de ea, probabil ca ma voi muta si in Grecia”, a declarat pentru wowbiz.ro Ami, mama Carminei si fosta iubita a lui Liviu Varciu.