Fata Morgana, schimbare radicală după ce s-a vindecat de cancer. Bruneta, de nerecunoscut FOTO

Fata Morgana a trecut prin momente grele, după ce a aflat că este suspectă de cancer de piele, din cauza mai multor şedinţe petrecute la solar. Acum, bruneta este bine şi se bucură în continuare de viaţă, tranformându-se radical.

03 oct. 2017, 08:09

Alina Cristina şi-a făcut câteva modificări la nivelul feţei, iar prietenii virtuali nu au recunoscut-o, scrie cancan.ro. Doctorul care s-a ocupat de vedetă precizează că Morgana şi-a schimbat înfăţisarea fără să apeleze la bisturiu.

Citeşte şi Adrian Cristea a ajuns la SAPĂ DE LEMN. Din ce trăieşte fostul fotbalist ACUM

„Alina Cristina Morgana şi-a mărit buzele, şi-a conturat pomeţii, iar pentru textură şi întinerirea pielii, aceasta a beneficiat de mezoterapia vedetelor de la Hollywood, cu celule stem din propriul sânge”, a scris doamna doctor, care s-a ocupat de transformarea brunetei.

În urmă cu mai bine de trei ani, Fata Morgana a tras o sperietură cumplită. Din cauza solarului, tânăra a ajuns de urgenţă la dermatolog, fiind suspectă de cancer de piele.

Citeşte şi Citeşte povestea tragică a unei celebre vedete din România şi află de ce spune mereu „nu” relaţiilor

„Am intrat la solar de două ori câte 30 de minute în aceeaşi zi. Nu recomand nimănui să facă aşa ceva. Am ieşit de acolo şi simţeam că ard. Mi s-au umflat limba şi ochii şi mi-a fost foarte rău. Am fost la medic, dar eram primul caz de acest gen şi nu prea ştiau ce să-mi facă. Am slăbit enorm. A fost drama vieţii mele. Am simţit că nu o să pot să trec peste”, spunea Fata Morgana.