FC Botoşani – CSU Craiova 2-1 în etapa a 16-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FC Botoşani a trecut, luni, pe teren propriu, de CSU Craiova, cu 2-1, în ultimul meci al etapei a 16-a din Liga 1.

26 nov. 2018, 20:14
FC Botoşani – CSU Craiova 2-1 în etapa a 16-a din LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL

FC Botoşani, la primul meci cu Liviu Ciobotariu pe bancă, a atacat încă din startul meciului și a fost aproape de gol în minutul 20, când Roman a finalizat mult peste poartă dintr-o poziție ideală. Cinci minute mai târziu, moldovenii au deschis scorul prin Diego Fabbrini. Italianul a luat pe cont propriu o acțiune și a înscris nemilos, din 16 metri, cu un șut care s-a dus în vinclu porții lui Pigliacelli. Asediul gazdelor a continuat și a culminat cu un nou gol. În minutul 35, Mihai Roman II a inventat o „rabona” de senzație, centrare perfectă fructificată de Lorand Fulop.

Oltenii au contat pentru prima oară în minutul 55, când șutul lui Cicâldău din lovitură liberă a fost respins cu dificultate de Eduard Pap. Totuși, tot alb-albaștrii au fost la un pas să primească gol. Bancu a gafat nepermis în minutul 56, Fulop a interceptat și a șutat periculos, însă mingea a trecut agonizant pe lângă vinclu. Craiova a dominat ultimele 30 de minute, jucate pe o lapoviță deranjantă, și a redus din diferență în minutul 79, prin Mateiu, care a înscris cu o lovitură de cap din interiorul careului.

FC Botoșani – CS U Craiova 2-1 (2-0)

Fabbrini ’25, L. Fulop ’35 / Mateiu ’79

FC Botosani: E. Pap – Patache, Miron, Burcă, Dumitraș (43 Chitoşcă) – E. Papa, Karaboue (85 Târşă) – Golofca (73 Ogenda), Fulop, Fabbrini – A. M. Roman.

CSU Craiova: Pigliacelli – Dimitrov, Donkor, Kelic, Bancu – Mateiu, Cicâldău – Bărbuț (46 Meza Colli), Mihăilă (75 Fedele), Burlacu (62 Glavina) – Koljic.

Clasament