FC VIITORUL – CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT: Hagi atacă titlul Ligii 1

FC VIITORUL - CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT. Locul 2 la finalul anului, calificată matematic în play-off şi cu cel mai bun atac, toate acestea au făcut din Viitorul revelaţia primelor 23 de etape. De partea cealaltă, cu o conducere competentă, cu un antrenor experimentat, păstrat în momente grele şi cu un lot mic numeric, dar omogen, moldovenii au arătat că se pot bate pentru locurile fruntaşe.
Filip Stan
13 feb. 2016, 12:39
FC VIITORUL - CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT: Hagi atacă titlul Ligii 1

FC VIITORUL – CSMS IASI LIVE VIDEO ONLINE 2016 DIGI SPORT, sâmbătă, ora 18.00

LIVE VIDEO AICI

Primul meci al zilei din Liga 1 se joacă la Ovidiu, acolo unde Viitorul lui Gică Hagi primește vizita moldovenilor de la CSMS Iași, duelul urmând a fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, de la ora 18:00.

Partida este una extrem de importantă în special pentru formația vizitatoare. Moldovenii pot profita de pasul greșit făcut de ASA Tg. Mureș în fața Pandurilor și cu o victorie pot egala la puncte formația care ocupă ulitmul loc de play-off.

Napoli nu se va putea baza la Ovidiu pe accidentații Frăsinescu și Matic însă va conta probabil din primul minut pe Ante Saric, fundașul croat adus în această iarnă. Din lot va face parte și Andrei Cristea, revenit în Copou după o aventură în ligile inferioare din Italia.

De partea cealaltă, cu o victorie, Viitorul poate egala cel puțin pentru câteva ore liderul Astra, care joacă tot azi, de la ora 20:30, în compania CFR-ului. După doar 3 ani de la promovarea în Liga 1 şi 7 de la înfiinţare, Viitorul visează acum la primul titlu din istorie. Formația lui Hagi are cel mai bun atac din campionat, iar în iarnă l-a adus și pe Pecanha pentru a oferi siguranță defensiviei.

ECHIPELE PROBABILE:

Viitorul (4-3-3): Pecanha – Benzar, K. Boli, Hodorogea, Cr. Ganea – R. Marin, I. Filip, Nedelcu – Nicoliță, Cernat, Fl. Tănase
Antrenor: Gheorghe Hagi

CSMS Iași (4-2-3-1): Grahovac – Voicu, Frăsinescu, Saric, Ţigănaşu – Creţu, Enescu – Nuno Viveiros, V. Gheorghe, Onduku – Golubovic
Antrenor: Nicolo Napoli

Statistici FC VIITORUL – CSMS IASI

– Două înfrângeri au suferit dobrogenii pe cocheta arenă din Ovidiu, 1-2 cu Astra şi 0-1 cu Steaua, în rest au șapte victorii şi două remize.

– CSMS Iaşi a încheiat anul cu o serie fantastică de opt jocuri consecutive fără înfrângere, patru succese şi patru egaluri, performanţă unică în istoria clubului din Copou.

Viitorul şi CSMS Iaşi s-au întâlnit de cinci ori în Liga 1 Orange, de două ori au câştigat puştii lui Hagi, o dată ieşenii, iar alte două jocuri s-au încheiat la egalitate.

– Prima partidă a avut loc pe 24 septembrie 2012, Viitorul – CSMS Iaşi 1-0, golul fiind marcat de Nicolae Dică. Dobrogenii s-au impus şi în returul stagiunii 2012-2013, cu 2-1, eroul meciului fiind Denis Alibec, autorul unei duble prin care oaspeţii au întors rezultatul.

– Întâia remiză s-a consemnat pe 28 iulie 2014, 0-0 la Iaşi, scor întâlnit şi în ultima confruntare directă, cea din 19 septembrie 2015.

– Singurul succes al moldovenilor s-a înregistrat pe 20 februarie 2015, Viitorul – CSMS 0-3 (Ciucur dublă, Plămadă).

13 dintre cei 25 de jucători utilizaţi de Gică Hagi şi-au trecut numele pe tabelă în primele 23 de etape. 

CSMS Iaşi a fost echipa cu cei mai puţini fotbalişti folosiţi în ediţia curentă, doar 21.

Ioan Filip (Viitorul) a fost singurul jucător din Liga 1 Orange care a bifat toate minutele în partidele disputate până acum în stagiunea 2015-2016.

Spynews
Horoscop joi, 6 iunie 2024: Berbecii vor descoperi cauza unui blocaj sau soluția de continuare a unui proiect
Bzi.ro
Cristi Borcea vrea al zecelea copil? „Trebuie să ne ocupăm!”
Fanatik.ro
Ei sunt românii care vor primi mai mulți bani de la stat. Ajutorul s-a majorat cu 7.400 de lei
Capital.ro
A murit marea doamnă a României. A fost o emblemă a țării
Playtech.ro
Loredana Groza a arătat TOT la 54 de ani. Avem imaginile BOMBĂ din telefonul ei
DailyBusiness
Surpriza zilei pentru șoferii din România! Ieftiniri masive ale carburanților!
Adevarul
Putin, o nouă amenințare cu războiul nuclear. Ce spune liderul de la Kremlin despre posibilitatea de a înarma „dușmanii” Occidentului
Spynews
Xtra Night Show. Pe numele lui ar fi ajuns casa de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu. Ar fi obținut-o în condiții dubioase: ”Foarte isteață” / VIDEO
Spynews
Star Matinal. Aris Eram, accidentare gravă la sala de fitness. Fostul concurent de la America Express, de urgență la spital: „M-au cusut” / VIDEO
Evz.ro
Veste foarte proastă despre Kate Middleton. S-ar putea să nu revină niciodată în viața publică
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Simona Halep a făcut anunțul momentului: cine e perechea sportivei! Imaginea cu cei doi, înainte să meargă împreună la Cluj
wowbiz.ro
„Tu cauți” Cristina Ciobănașu, criticată pentru mesajul postat după nunta lui Vlad Gherman cu Oana Moșneagu! Ce au observat internauții?
Cancan.ro
Vești crunte despre prințesa Kate Middleton. Soția Prințului William „nu va mai fi niciodată ca înainte”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Măcar pot să plâng pe sicriul ei”. Mama Patriziei Cormos vorbește, cu lacrimi în ochi, despre filmarea în care fiica ei se îneca: „Toată lumea a filmat-o și nimeni nu a salvat-o”
Capital.ro
VERDICT pentru Elena Udrea. Decizia este irevocabilă
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cât de frumoasă e fiica lui Ilie Năstase și a Amaliei Năstase! Apariția de la Paris cu care a întors toate privirile
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre tinerii stropiți cu acid, în Călărași! Băiatul era urmărit: Am găsit roata tăiată cu un cuțit
substantial.ro
Un mort și aproape 100 de răniți în urma coliziunii a două tramvaie în orașul Kemerovo, Rusia
MediaFlux
SE DAU BANI de la stat pentru aceste persoane. Bugetul a fost suplimentat cu 20 de milioane de euro
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'