FCSB – DINAMO LIVE: „Este un meci foarte important pentru mine. Dorm foarte puţin”, spune Dică. Cine va arbitra derby-ul

FCSB - DINAMO LIVE: Tehnicianul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că derbiul cu Dinamo este foarte important pentru el, subliniind că nu doarme înaintea unui astfel de meci.  

23 sept. 2017, 15:04
FCSB – DINAMO LIVE: „Este un meci foarte important pentru mine. Dorm foarte puţin”, spune Dică. Cine va arbitra derby-ul

FCSB – DINAMO LIVE: Dinamo a fost nevoită să-și schimbe antrenorul, chiar în săptămâna premergătoare marelui derby, după ce Cosmin Contra a devenit selecționerul României. Oficialii roș-albilor l-au numit pe Vasile Miriuță, mutare care le-a încurcat planurile și roș-albaștrilor.

Noul tehnician al „câinilor” va debuta direct în marele meci de duminică seară, asta după ce partida din campionat, din etapa precedentă, cel dintre Dinamo și Concordia, a fost amânată din cauza unui cod galben de furtuni.

Nicolae Dică (37 de ani) a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că i-ar fi plăcut să-l vadă pe Miriuță la un meci pe banca lui Dinamo.

„Ne așteaptă un joc foarte important pentru noi, pentru suporteri, se știe că meciurile cu Dinamo sunt tratate altfel. Va fi un dezavantaj pentru noi, pentru că cei de la Dinamo au schimbat antrenorul și nu au apucat să joace niociun meci până la confruntarea directă. Nu știm cum va gândi domnul Miriuță.

Bine, eu în mare știu, pentru că i-am urmărit meciurile echipelor pe care le-a pregătit până acum, dar vom vedea acum și cum va gândi la Dinamo.

Oricum, este un meci în care echipele vor da totul, noi suntem pregătiți, vom avea o atitudine bună și sunt convins că vom face un meci bun”, a spus Dică.

FCSB – Dinamo, programat duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1,

Istvan Kovacs va arbitra marele derby dintre FCSB şi Dinamo, care va avea loc duminică, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1.

 

Kovacs va fi ajutat de Ovidiu Artene şi de Vasile Marinescu, în timp ce rezervă va fi George Rădulescu.

Observatori vor fi Alexandru Deaconu şi Mircea Călin.

 

Tot duminică, de la ora 15:00, se dispută meciul Juventus Bucureşti – Gaz Metan Mediaş, arbitrat de Sebastian Colţescu. El va fi ajutat de Adrian Ghinguleac şi Ovidiu Arusoaiei, în timp ce Adrian Antonie va fi rezerevă.

Un alt meci de duminică, CSM Poli Iaşi – ACS Poli Timişoara se va disputa de la ora 17:30. Acesta va fi arbitrat de Alexandru Tudor, ajutat de Gabriel Bârjac şi Bogdan Velicu. Rezervă va fi Florin Marcu, iar observatori Stan Prodan şi Cătălin Cursaru.