FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE. Antrenorul lui Rudar tot mai crede în calificare: „Avem şansa noastră”

FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE. Antrenorul echipei de fotbal NK Rudar Velenje, Marijan Pusnik, a declarat, miercuri seara, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi îşi vor juca şansa în meciul cu FCSB de pe Arena Naţională, chiar dacă va fi dificil să obţină calificarea în turul 3 preliminar al Europa League după înfrângerea din prima manşă (scor 0-2).

RomaniaTV.net
01 aug. 2018, 19:35
FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE. Antrenorul lui Rudar tot mai crede în calificare: „Avem şansa noastră”

FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE

Componenţa formaţiile:

FCSB: Bălgrădean – Ov. Popescu, Planic, Bălaşa, J. Morais – Pintilii, Nedelcu – Jakolis, Moruţan, Fl. Tănase (C) – Fl. Coman.

Rudar: Malnar – Pusaver, Tomasevic, Vasiljevic, Kasnik (C), Pisek – Santek, Bolha, Muic, Solomun – Simunac.

„Vom juca împotriva unei echipe mari. Dar pentru noi nu contează dacă adversarul este mai valoros sau dacă e un club mare. Obiectivul nostru este să obţinem un rezultat bun la Bucureşti. Ştim că va fi foarte greu pentru că întâlnim FCSB, dar va fi o plăcere să jucăm aici. Va fi foarte dificil să ne calificăm după ce s-a întâmplat în tur. Noi respectăm adversarul, dar pe de altă parte fotbalul este un sport foarte ciudat, e posibil orice. Noi ne vom juca şansa noastră. Dacă FCSB va avea o seară proastă, iar noi una bună, atunci putem să ne calificăm”, a spus Pusnik.

FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE. „Toţi jucătorii adverşi sunt periculoşi pentru noi. Suntem conştienţi de diferenţa de valoare, bugetul lor este de zece ori mai mare ca al nostru. Cunoaştem faptul că au unul dintre cei mai buni jucători tineri români. Din punctul meu de vedere, Man este un jucător de perspectivă, apoi mai este şi Teixeira, dar ei sunt doar doi, mai sunt alţi 9 la fel de valoroşi. Jucătorii mei trebuie să aibă curaj şi să arate fotbal indiferent că joacă pe un stadion mare sau împotriva unei echipe puternice”, a adăugat Marijan Pusnik.

FCSB-RUDAR LIVE VIDEO ONLINE. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21,30, pe Arena Naţională din Capitală, formaţia slovenă NK Rudar Velenje, într-o partidă contând pentru manşa a doua a turului 2 preliminar al Europa League. În tur, FCSB s-a impus cu scorul de 2-0.