Femei periculoase în pat. Acestea sunt zodiile care fac spectacol în dormitor

Pare greu de crezut, dar astrele au puterea de a dezvălui nu doar caracterul unei persoane, ci și cele mai mari secrete ale sale. Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai periculoase femei în pat, în funcție de zodie?

19 iun. 2018, 10:42
Femei periculoase în pat. Acestea sunt zodiile care fac spectacol în dormitor

Se spune că femeile s-au născut cu arta seducției în sânge, scrie a1.ro. Totuși, unele sunt ceva mai romantice și mai timide, în timp ce altele se dezlănțuie complet în dormitor și fac amor ca nimeni altcineva!

Citeşte şi HOROSCOP: Zodii care se mulţumesc cu puţin în relaţie

Una dintre cele mai periculoase zodii în pat este femeia născută sub semnul vărsătorului. Plină de imaginație și o rebelă incurabilă, aceasta promite să ofere senzații tari în dormitor. Totuși, partenerul ei trebuie să fie un amator de adrenalină în pat, fiindcă femeia născută în zodia vărsător se plictisește repede și este adepta noutăților, oricât de îndreznețe ar fi acestea. Cei slabi de inimă nu au nicio șansă în fața fanteziilor sale.

O altă zodie ce arată despre o femeie că este periculoasă în pat este berbecul. Reprezentantele născute sub acest semn zodiacal sunt femei puternice, cărora le place să domine partenerul. Au un farmec aparte și reușesc de fiecare dată să te surprindă în dormitor!

Dacă partenera ta este în zodia leu, atunci cu siguranță vei avea parte de multă acțiune în pat. Femei excentrice și greu de dominat, leoaicele știu întotdeauna să presare viața de cuplu cu ceva picanterii.