Feng shui: Cele mai mari greşeli pe care le poţi face în casa ta

Daca vrei sa ai o viata frumoasa, insa nu stii ce sa faci atunci ar trebui sa abordezi cateva elemente de feng shui. Aceasta forma de arta provenita din China este un instrument uimitor, cu un potential substantial care te poate ajuta in orice palier al vietii. Inainte de orice, iata 5 greseli pe care le faci in casa ta si care contribuie la aparitia blocajelor din viata ta.

18 aug. 2016, 20:35
Feng shui: Cele mai mari greşeli pe care le poţi face în casa ta

1. Nu ai o intrare primitoare

Intrarea in casa ta este cunoscuta ca „gura lui chi” si este „fata” ta spre lume. Asigura-te ca la intrare ai un covoras curat si cat de cat nou si ca este curat. Ai un bonus daca la intrare exista ceva rosu, o fantanita sau o planta, de preferat infloritoare. Daca intrarea in casa ta este atractiva si lucrurile bune vor incepe sa vina in viata ta.

2. Sunt lucruri sub pat

In feng shui, patul este cel mai important lucru din casa. De ce? Pentru ca un somn bun inseamna o viata buna. Ai grija ca aria de sub patul tau sa fie curate, astfel incat energia sanatoasa (chi) sa circule corespunzator. Daca ai ceva depozitat sub pat, urmeaza pasii de la paragraful 5.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO