Feng Shui te apără de rele la volan. Vezi ce nu trebuie să îţi lipsească din maşină

Deși poate părea ciudat la prima vedere, și în mașină poți să aplici principiile feng shui. Până la urmă, feng shui înseamnă crearea unei energii pozitive, astfel că în orice spațiu în care petreci mult timp, poți să respecți regulile feng shui.

27 ian. 2014, 14:16
Feng Shui te apără de rele la volan. Vezi ce nu trebuie să îţi lipsească din maşină

Învață câteva trucuri de poziționare a obiectelor feng shui din masină și află ce trebuie să faci pentru a schimba atmosfera, scrie divahair.ro. Astfel, vei putea ține la distanță evenimentele neplăcute de la volan, conform specialiștilor în domeniu.

Ce muzică se ascultă la volan

Dă drumul la muzică imediat ce urci în mașină. Te vei simți mult mai bine, iar spațiul va părea revitalizant, nu apăsător. În plus, muzica te ajuta să fii binedispus, mai ales dacă asculti melodii cu versuri optimiste.

Ordinea aduce energie pozitivă

Principiile feng shui spun că dezordinea este un dușman de temut al energiei pozitive. Curață frecvent carpetele, bordul și scaunele și strânge lucrurile care sunt în plus în mașină și înlocuiește-le cu mici obiecte feng shui. Preocupă-te atât de interiorul mașinii, cât și de exteriorul ei și te vei simți mai relaxat și mai vesel la volan.

Apa să nu lipsească din mașină

Apa simbolizează, printre altele, și claritate în gandire. În plus, aceasta îndepartează energiile negative din mașină, create de dispozitivele electronice (ex.: telefonul mobil). Prin urmare, este recomandat să ai o sticlă de apă în mașină și să te hidratezi.

Veyi mai multe sfaturi feng shui aici.