Fetele lui Corneliu Vadim Tudor, de nerecunoscut. Cum arată acum Eugenia şi Lidia FOTO

Frumoase și ambițioase, Lidia (26 de ani) și Eugenia (21 de ani), fiicele regretatului Corneliu Vadim Tudor, dau semne să-și fi revenit din durerea provocată de pierderea neașteptată a tatălui lor. Obișnuite să fie protejate mereu de Vadim, fetele s-au luptat din greu cu datoriile lăsate de tatăl lor și cu greutățile din lumea reală.

18 mai 2017, 11:05

Cochete, fardate și perfect asortate, Lidia și Eugenia au mare grijă de imaginea lor, scrie click.ro. Cel puțin asta reiese din fotografiile pe care cele două le fac publice pe conturile personale de Facebook.

Citeşte şi Licitaţie de obiecte care i-au aparţinut lui Corneliu Vadim Tudor: Vânzări de peste 23.000 de euro

În urmă cu un an, cele două se aflau într-o situație complicată. „Am fost crescute ca două prinţese, el rezolva toate problemele şi nu ne lăsa să muncim. Acum, că el a murit, toată lumea a muşcat din noi din stânga, din dreapta, nu am ştiut cum să reacţionăm. Nu ne aşteptam să fie lumea aşa agresivă, tata ne-a protejat de asta. Nu ştiu ce i-aş spune lui tata dacă l-aş vedea, sunt prea multe sentimente”, declara la vremea respectivă Eugenia.

Citeşte şi Doliu în familia lui Vadim Tudor. Lidia Samson, sora „Tribunului”, a murit FOTO

Scriitorul, jurnalistul și politicianul Corneliu Vadim Tudor (65 de ani) a murit în luna septembrie a anului 2015, la Spitalul Militar. Suferea de edem pulmonar acut, iar la câteva ore de la internare a făcut infarct și a decedat. A fost înmormântat la Cimitirul Ghencea Civil, unde nu au lipsit scenele teribile. Sicriul în care fusese depus era prea mare, iar groparii s-au chinuit să-l bage în cavou.