Fetele moarte în accidentul din Sălaj erau studente. Se întorceau de la balul de absolvire

Patru fete din cele cinci aflate într-o mașină au murit spulberate de tren într-un cumplit accident feroviar petrecut la Jibou, Sălaj. Tinerele, care nu aveau mai mult de 21 de ani, au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a fost lovită de tren.  

RomaniaTV.net
18 mai 2018, 05:25

Fetele erau prietene și vecine, pentru că toate erau din Maramureș, dar erau studente la universități diferite, aia Mare, Cluj sau Oradea. În seara fatidică, fetele se întorceau de festivitatea Absolvenţilor Universității Tehnice din Cluj-Napoca, unde era studentă una dintre ele, Sanda Ungur.

Maşină lovită de tren. Patru fete au murit şi alta e rănită grav

Mădălina, Sara, Claudia și Maria nu au avut nici o șansă după ce mașina a fost lovită de tren și au murit pe loc.

Madalina Parja era din satul Sat-Șugatag, Maramures și studia agronomie la Universitatea din Oradea și administrarea afacerilor – Economia Firmei la Universitatea de Nord Baia Mare.

Sara era din comuna Sălsig, Maramureș, trăia în Baia Mare și era studentă la economie la Universitatea de Nord Baia Mare. Claudia Barboș era din Ciocotis, Maramures, și învăţase la Liceul Teoretic Emil Racovita Baia Mare. Ea studia administrarea Afacerilor – Economia Firmei la Universitatea de Nord din Baia Mare.

Madalina Parja era din satul Sat-Șugatag, Maramures și era studentă la agronomie, la Universitatea din Oradea și administrarea afacerilor – Economia Firmei la Universitatea de Nord Baia Mare.