Fetiţă de 4 ani, bătută de educatoare din cauza unui desen. Copilul a fost găsit plin de sânge, cu răni pe faţă şi urechi

O fetiță din Dolj ar fi fost bătută de educatoarea de la gridiniță pentru că n-a știut să coloreze un copac. Părinții au luat foc, după ce au văzut că fiica lor, în vârstă de patru ani, era plină de sânge și avea răni în zona feței și a urechii. Revoltați, oamenii au depus o plângere la Poliție și la Inspectoratul Școlar.

03 oct. 2016, 18:29
Fetiţă de 4 ani, bătută de educatoare din cauza unui desen. Copilul a fost găsit plin de sânge, cu răni pe faţă şi urechi

Un caz scandalos a avut loc la grădinița din comuna Cetate, județul Dolj. O educatoare este acuzată că ar fi lovit o fetiță de patru ani pentru că n-a știut să coloreze un copac. Părinții fetiței spun că au depus plângere la Poliție împotriva educatoarei.

„Noi, când am ajuns acasă cu fetița, am văzut că era lovită la față și la ureche. Mi-a zis că doamna educatoare a bătut-o pentru că nu a știut să coloreze un copac. Când m-am uitat mai bine era plină de sânge, iar acest lucru nu este absolut deloc normal. Eu i-am mai atras atența doamnei educatoare să nu îmi mai bată fetița. Georgiana mi-a mai spus că a mai fost lovită, dar nu am zis nimic până în momentul de față. Când am văzut că avea sânge la ureche și era neagră pe față am simțit că mor. Vreau să se facă dreptate în acest caz, iar doamna educatoare să fie trasă la răspundere. Nu este normal să ridici mâna la un copil de 4 ani pentru că nu a știut să coloreze un copac”, a povestit revoltat Toni Chițu, tatăl fetiței, potrivit libertatea.ro.

Educatoarea, care ar fi folosit violența, a negat toate acuzațiile care i se aduc. Maria Anghel a declarat că nu a lovit-o niciodată pe fetița de patru ani.

În funcție de rezultatul anchetei, femeia ar putea fi concediată de la gridiniță și cercetată pentru loviri sau alte violențe.

Citeşte şi: Fetiţă de 4 ani din Maramureş, în stare gravă la spital după ce a fost bătută de mamă. Femeia, arestată pentru tentativă de omor