FIFA, împotriva femeilor sexy de la CM 2018. Le cere televiziunilor să nu mai prezinte cadre cu femeile frumoase din tribune

Publicat: Joi, 12 Iulie 2018 12:19 // Actualizat: Joi, 12 Iulie 2018 12:19 // Sursa: romaniatv.net

FIFA le solicită teledifuzorilor să prezinte cât mai puține imagine cu suportere sexy aflate tribune la meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia, cererea fiind făcută ca parte a luptei împotriva sexismului.

Federico Addiechi, şeful Departamentului de Dezvoltare Durabilă şi al Diversităţii Socioculturale de FIFA, a declarat că poziţia acestui organism reprezintă "o evoluţie normală" şi spune că a observat chiar îmbunătăţiri în politica de transmisii.

Cererea FIFA este legată de politicile anti-discriminare ale FIFA, asta după ce experții organizației au obserrvat că derapajele legate de sex sunt mai frecvente decât cele rasiste.

În această notă sexistă, anterior, tabloidul The Sun părea să fi găsit explicația înfrângerii Rusiei în meciul din sferturi, cu Croația: naţionala gazdă nu a reușit să se califice mai departe deoarece "cea mai frumoasă susținătoare a lor, Natalia Nemtchinova, a fost absentă de pe stadionul din Soci".

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Campionatul Mondial de Fotbal CM 2018 fane sexy CM 2018 Natalia Nemtchinova sexism
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6478
RON
19 Dec
noapte -3 °
zi -1 °
Ultimele joburi adaugate
24 H