Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a intrat în PRM

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, s-a alăturat Partidului România Mare, formațiunea politică fondată de către tatăl ei în urmă cu 25 de ani, conform unui comunicat de presă emis de PRM.

20 sept. 2016, 10:26
Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a intrat în PRM

Este o onoare și o provocare pentru mine să vin în Partidul fondat în urmă cu un sfert de secol de către tatăl meu și am convingerea că prezența mea în marea echipă PRM va reprezenta renașterea acestui partid. Îmi doresc foarte mult să contribui la promovarea PRM, să reprezint cu mândrie numele tatălui meu mai departe și să aduc partidului acel suflu de care acum are nevoie. Mă bucur că am revenit, după multă vreme, în sediul central al Partidului România Mare. Și cu atât mai mult mă bucur pentru că am venit aici ca să rămân„, a transmis Lidia Vadim Tudor

Ea a spus că, după moartea tatălui său, a avut mai multe propuneri de a se alătura PRM, pe care le-a refuzat, dar acum a considerat că nu poate să asiste de pe margine la „transformarea PRM într-o umbră a ceea ce a fost cândva”.

Lidia Vadim Tudor va reprezenta interesele PRM în relația cu media, precum și cu alte organizații politice sau apolitice.

CITEŞTE ŞI: Fiicele şi soţia lui Vadim Tudor, audiate de poliţiştii din Capitală