Fiica cea mare a lui Vadim o atacă pe Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care îl ia”

Scandalul dintre Oana Zăvoranu şi fetele lui Corneliu Vadim Tudor continuă. Fiica cea mare a tribunului a făcut dezvăluiri incredibile în exclusivitate, pentru România TV. Lidia a infirmat fuga surorii mai mici cu un instructor de fitness şi a mărturisit că cei doi au o relaţie de mai multe luni, relaţie de care ambele familii ştiau.

10 oct. 2015, 14:36
Fiica cea mare a lui Vadim o atacă pe Oana Zăvoranu: „Să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care îl ia”

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia Vadim, a mărturisit, la România TV, faptul că sora sa mai mică nu a fugit niciodată de acasă, aşa cum a declarat Oana Zăvoranu. Mai mult, Jeni are o relaţie de mai mult timp cu un băiat, relaţie de care ştiau atât părinţii fetelor, cât şi părinţii băiatului.

„În primul rând, familia noastră, ca orice altă familie, e ca un castel din cărţi de joc căruia i-a căzut baza. Castelul s-a prăbuşit. Aceste informaţii îi sunt furnizate sub formă de firimituri Oanei Zăvoranu de către o mătuşă de-a noastră care nu a vrut toată viaţa decât să ne facă rău. Tata ştia acest lucru şi a ţinut-o departe de noi şi ne-a luat apărarea în faţa ei. Nu mă simt datoare să expun la televizor viaţa unei tinere care peste două zile face 21 de ani. Oana Zăvoranu spune că în această seară despre care vorbeşte Oana în care sora mea ar fi fugit de acasă, ea ar fi participat la aceste scene. Ceea ce vă voi spune e că cea care a fost în acea seară acolo am fost eu. Sora mea nu a fugit de acasă cu Tiberiu. Tiberiu vine la noi acasă, Jeni merge la el, îi cunoaştem familia. În acea seară am fost cu tatăl meu acasă la Tiberiu. Oana Zăvoranu nu poate spune că a fost acolo. Pentru că eu am fost şi nu am văzut-o. Unde era? Cezar a fost împreună cu mine, cu tatăl meu şi şoferul nostru acasă la Tiberiu. Cezar nu ştiu ce i-a spus Oanei, dar Oana a făcut o întreagă poveste cum că sora mea a fugit de acasă, că am fost la poliţie. Noi am fost acasă la Tiberiu. Sora mea nu a fugit de acasă. Faptul că presa nu a aflat de această relaţie nu înseamnă că era o relaţie secretă, ascunsă„, a declarat Lidia Vadim.

Mai mult, fiica lui Vadim Tudor a spus că a mers împreună cu tatăl ei la iubitul surorii sale pentru a o lua pe Jeni acasă, deoarece acesteia i se descărcase telefonul şi nu mai puteau să ia legătura cu ea. 

„Sora mea fusese ca şi în alte dăţi (la Tiberiu n.r). Ei ies împreună mereu pentru că sunt iubiţi. Ieşeau cu acordul tatălui meu. Întotdeauna tata spunea că avem o oră de ajuns acasă seara pentru că nu e ok ca două fete să umble singure pe străzi noaptea. S-a întâmplat ca în acea seară să i se descarce telefonul, nu am putut da de ea şi am mers acasă la Tiberiu să vedem dacă îi e bine. Am mers, am luat-o pe Jeni şi atât. Nu s-a întâmplat nimic. Noi nu aveam de ce să ne ascundem. Părinţii noştri ştiau întotdeauna cu cine ieşim noi, la ce oră ne întoarcem acasă, unde mergem. Deci nu aveau de ce să îşi facă griji în această privinţă, noi avem bodyguard. Tatăl meu era un om foarte înţelegător. Ieşeam unde voiam, cu cine voiam, atâta tot că aveam o oră de venit acasă”, a spus Lidia Vadim.

Citeşte şi Oana Zăvoranu: „Fiica lui Vadim Tudor a fugit de acasă cu un băiat, înainte ca el să moară”

Fiica lui Vadim Tudor a răspuns şi la atacurile Oanei Zăvoranu, în ceea ce priveşte „prafurile” pe care le-ar fi luat tatăl său.

Eu bineînţeles că ştiu tot. Pentru că cea care a trăit în casă cu Corneliu Vadim Tudor 25 de ani sunt eu, nu este nici Oana Zăvoranu, nici Gigi Becali. Eu vă pot da orice detalii pe orice subiect, să nu se mai spună astfel de minciuni. Oana Zăvoranu să îşi vadă de cocktailul de medicamente pe care ştim că îl ia. Nu există niciun fel de prafuri. Tata suferea de 17 ani de diabet şi încerca tot ce era nou şi naturist legat de tratament. El era dependent de insulină. Făcea patru injecţii pe zi. Lua nişte medicamente chinezeşti, naturiste, care ar fi trebuit să îl ajute la scăderea glicemiei. Şi aşa şi era. De multe ori, el avea glicemia foarte mare, depăşea 350 de unităţi. Prafurile la care cred că face referire Oana Zăvoranu erau nişte cereale pe care le mânca tata în fiecare dimineaţă cu iaurt, seminţe de quinoa, hrişcă şi seminţe de maca. Sunt seminţe omologate de Ministerul Sănătăţii pe care tata le mânca în fiecare dimineaţă în iaurt. Probabil că este vorba de consilierul Oanei, Cezar Marin, care a fost şoferul tatălui meu care ar fi putut fi o punte de legătură între cei doi. Dar niciodată tata nu i s-ar fi destăinuit Oanei. Tata era un om puternic. Nu îşi arăta slăbiciunile în faţa familiei. Credeţi să i le arăta Oanei Zăvoranu? Să fim serioşi„, a mărturisit, la România TV Lidia Vadim.

Citeşte şi Cele mai mari secrete ale lui Corneliu Vadim Tudor ies la iveală. Vezi ce legături avea cu Securitatea