Fiica lui Adrian Enache, decolteu adânc. Diana a lăsat la vedere cicatricea tentativei de viol

La mai bine de doi ani de zile de când putea să îşi piardă viaţa, pentru că a fost la momentul nepotrivit în locul nepotrivit, şi a fost agresată de către paznicul clădirii în care locuia, fiica lui Adrian Enache pare să îşi fi revenit complet.

15 sept. 2016, 16:13

Diana, fiica lui Adrian Enache, trecea prin clipe cumplite în 2014, când într-o seară aparent normală de iulie, tânăra a fost înjunghiată de către paznicul imobilului în care locuia, care a încercat să o violeze.

Citeşte şi Adrian Enache alături de o nouă femeie. Cine este tânară din imagine

Deşi a scăpat ca prin urechile acului, chit că risca să fie omorâtă, pentru că s-a luptat cu agresorul, libanezul Kanan Ali, în momentul în care acesta a atacat-o şi a încercat să o violeze, a trecut o perioadă bună de timp până când Diana şi-a revenit complet. Asta deoarece, la câteva luni după acest episod sumbru, fiica lui Adrian Enache a avut nevoie de terapie şi suficient de multe vizite la psiholog. Ba mai mult, tânăra nici nu suporta să fie atinsă de niciun bărbat, câtă vreme s-a aflat în perioada de recuperare.

Asta şi pentru că Diana a purtat cicatrici adânci pe mâini, chiar şi la un an de la evenimentul care s-ar fi putut încheia tragic, iar cel mai probabil acestea îi reaminteau de fiecare dată fiicei cântăreţului prin ce a trecut.

Citeşte şi: 50.000 de euro, daune morale pentru Diana Enache. Vezi ce vrea să-şi cumpere fiica lui Adrian Enache