Fiica lui Bercea Mondial, AMENINŢATĂ în spital: „Mi s-a spus să-mi retrag plângerile”

Izaura Anghel, fiica interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, a declarat, joi seară, la România TV, că se teme de repercusiunile care ar putea fi suportate de familia sa după scandalul cu Mircea Băsescu. Fiica lui Bercea a dezvăluit că a fost ameninţată în repetate rânduri de la izbucnirea scandalului în urma căruia fratele preşedintelui Traian Băsescu a fost arestat preventiv pentru trafic de influenţă.

10 iul. 2014, 20:49
Fiica lui Bercea Mondial, AMENINŢATĂ în spital: „Mi s-a spus să-mi retrag plângerile”

„Îmi este frică! Chiar pe patul spitalului am fost ameninţată. Am fost telefonată (sic!) cu un număr privat şi mi s-a spus să-mi retrag plângerile şi să spun că filmările sunt false. Dacă eu spun aşa ceva, cad eu. Era un bărbat, dar nu era rom, era român. De două sau de trei ori am fost sunată. La Curtea de Apel Constanţa am spus şi mi s-a spus să dau scris aşa ceva şi să dovedesc, că din gură n-am cum să spun”, a declarat Izaura Anghel, la România TV.

La sfârşitul lunii iunie, Izaura Anghel, gravidă în luna a opta, a fost internată de urgenţă în spital. Izaura prezenta contracţii, se simţea foarte rău şi i-a fost teamă că naşte prematur.

Nu este prima oară când Izaura Anghel spune că i s-a cerut să renunţe la acuzaţiile aduse lui Mircea Băsescu, fratele preşedintelui Traian Băsescu. Ea a prezentat instanţei înregistrări în care Marian Căpăţână, intermediarul banilor care ar fi ajuns la Mircea Băsescu pentru a-l scăpa pe Bercea Mondial de închisoare, îi cerea să îşi retragă plângerea şi să aştepte liniştită să-şi primească banii.