Fiica lui Mourinho sau fata lui Rummenigge? Top 10 fiice sexy ale legendelor fotbalului FOTO

Taţii lor au făcut carieră în fotbal, iar ele au devenit faimoase datorită frumuseţii. Desigur, celebritatea le-a fost amplificată de statutul de vedetă al părinţilor, acest atribut fiindu-le suficiente pentru a se face remarcate cu uşurinţă.

31 ian. 2016, 14:36

10. Charlotte Caniggia

Charlotte, fiica fostului jucător argentinian Claudio Caniggia, a făcut senzație pe rețelele de socializare, dezlănțuind un adevărat fenomen viral ca urmare a fotografiilor postate pe Twitter și Facebook. Ea se mândreşte cu chipul său şi, mai ales, cu bustul de… 130 cm. Charlotte are 22 de ani, iar în urmă cu doi ani a decis să-şi facă mai multe operaţii estetice, între care şi un implant mamar. Simţindu-se „mai matură şi mai sexy”, ea a dorit să le arate fanilor rezultatele, iar efectul a fost mai devastator decât acţiunile fotbalistice ale tatălui său în careurile adverse, pe vremuri. Claudia locuieşte în prezent la Marbella, în Spania.

9. Dalma Maradona

Are 28 de ani, dar arată ca şi când ar avea 20. Este fiica legendarului Diego Armando Maradona şi este actriţă şi cântăreaţă. Dalma este exemplul tipic de femeie latino: subţire, frumoasă, atletică şi cu o figură de clepsidră. Are conturi de Instagram şi Twitter, unde este extrem de activă. Sora sa, Giannina, este căsătorită cu starul lui Manchester City, Sergio „Kun” Aguero.

8. Hollie Shearer

Fiica legendei naţionalei Angliei şi a lui Newcastle United, Alan Shearer, încearcă să-şi imite tatăl şi să fure inimile a milioane de fani. Ea a atras într-un mod tulburător atenţia prin apariţii în postări pe Instagram, Youtube şi Soundcloud. Vestea mare este că Hollie nu are un iubit. În afară de faptul că este o blondă uimitoare cu un chip perfect, ea este pasionată de muzică şi îşi dedică timpul fundaţiei de caritate înfiinţată de tatăl său.

7. Matilde Mourinho

Jose Mourinho este unul dintre cei mai buni antrenori din lume, iar dacă între reproşurile care i se aduc este acela că ar fi un pic narcisist, aceeaşi caracteristică trebuie să-i fie atribuită și fiicei sale Mathilde. Fata adolescentă a fostul manager al lui Chelsea a şocat o mulţime de oameni în urmă cu câteva luni, la Londra, prin apariţia sa într-o rochie fără bretele, şi, în general, este uimitoare la fiecare apariţie. Este o bruneta superbă, cu un corp criminal. Ea a reuşit să-l eclipseze chiar pe faimosul ei tata, la Premiile GQ.

6. Lauren Dalglish

În afară de faptul de a fi un fotbalist de excepție, fiind una dintre figurile legendare ale lui FC Liverpool, Kenny Dalglish este tatăl frumoasei domnișoare Lauren. Presa britanică spune că în momentul de faţă ea nu are un iubit. Lauren are 27 de ani și, la fel ca majoritatea fetelor de vârsta ei,  este foarte activă pe reţelele de socializare, în special pe Twitter si Instagram. Ea este o blonda drăguță, cu ochi mari şi albaștri.

5. Charlotte Rummenigge

Este greu să te ridice la înălţimea așteptărilor publicului atunci când ai ca tată o legendă a fotbalului. Charlotte Rummenigge este icoanei fotbalului german şi a lui Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge. Ea este o profesionistă a sporturilor ecvestre şi deşi nu are o pagină de Wikipedia dedicată ei, are totuşi o pagină dedicată rezultatelor sale. Charlotte este o nemţoaică tipică: blondă, subțire și frumoasă.

4. Bianca Gascoigne

Este fiica vitregă a cunoscutului mijlocaş al naţionalei Angliei, Paul Gascoigne. Bianca are 29 de ani şi o personalitate a televiziunilor din Marea Britanie şi, totodată, un cunoscut model. Gazza a fost un jucător arțăgos, dar şi fiica este la fel de sălbatică. În afară de apariţiile sale de senzaţie pe coperţile unor reviste precum Loaded, Nuts sau Zoo Weekly, Bianca este managerul unui club de striptease din Londra.

3. Natalia Butragueno

Spre deosebire de majoritatea fetelor și femeilor de pe această listă, Natalia este balerină profesionistă și dansator. Da, are conturi Facebook, Twitter și Instagram, dar le utilizează în principal în scopuri profesionale. Are doar 20 de ani, iar Emilio Butragueno, legendarul atacant al lui Real Madrid, trebuie să fie foarte mândru de fiica lui. Natalia este subțire, elegantă și foarte frumoasă, iar criticii spun că ea ar putea deveni o balerină de clasă mondială.

2. Claudia Hierro

Fernando Hierro a fost unul dintre cei mai buni apărători ai generației sale. Fostul fundaş central al lui Real Madrid a câştigat cinci titluri în Primera Division și trei trofee ale Ligii Campionilor, printre multe alte titluri. El are un fiu, Alvaro, și o fiică pe nume Claudia. Fata este este o blondă uimitoare, cu linii perfecte ale corpului. Fotografiile publicate după vacanţa petrecută împreună cu familia, la Ibiza, au devenit virale. Claudia are în prezent un iubit, atacntul lui Getafe, Alvaro Vasquez.

1. Elmira Dassaeva

Pentru cei care nu prea au vreo idee despre fotbaliştii de dinainte de 1990, trebuie spus că Rinat Dasaev a fost un portar rus, care a reușit să joace la trei Campionate Mondiale cu Uniunea Sovietică. El are o fiică, Elmira, care este gimnastă profesionistă de aerobic. Ea a câştigat titlul World Series 2005-2007, la disciplina sa. Elmira este o brunetă uimitoare, care pare să fi moştenit pe gena atletică a tatălui său.