Filmele sexy şi desenele animate cu Chip şi Dale, apărate de senatori

Deputatul PDL Dan Cristian Popescu a venit cu o propunere surprinzătoare: toate scenele cu caracter erotic sau violent din filme, reclame ori desene animate, să nu mai poată fi difuzate la televizor în timpul zilei. Totuşi, senatorii din comisia de cultură nu au văzut cu ochi buni propunerea şi au sărit în apărarea desenelor animate şi a filmelor cu scene sexy.

09 oct. 2013, 16:02
Filmele sexy şi desenele animate cu Chip şi Dale, apărate de senatori

Aceştia au avut discuţii aprinse asupra scenelor sexy din filme şi asupra unor personaje de desene animate, precum Donald Duck ori Chip şi Dale. Acestea sunt considerate prea agresive de către Dan Cristian Popescu. Aleşii le-au luat totuşi apărarea, după ce deputatul PDL a propus ca toate producţiile cu scene violente sau caracter erotic să fie date la televizor doar după miezul nopţii.

În cadrul dezbaterilor s-a dat ca exemplu Olanda, unde deja au aparut initiatori care vor sa interzica Alba ca Zapada din cauza scenei violente în care vanatorul care vrea s-o omoare. Un alt exemplu de violenţă a fost al Scufiţei Roşii, ameninţată de lupul cel rău.

Cu unanimitatea voturilor, senatorii au respins însă propunerea legislativă.

 

VEZI SI:

„Omul de zăpadă”, celebra animaţie din 1982, va fi readusă la viaţă într-un nou film VIDEO