Filmul crimei de la grădiniţă. Detalii şocante din anchetă, ce au făcut ucigaşul şi soţia sa cu câteva ore înainte

Judecătorii au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului care şi-a ucis vineri soţia, în Capitală. Surse apropiate anchetei, citate de România TV, spun că acesta este acuzat de omor simplu, iar avocaţii vor cere o expertiză psihiatrică.

27 ian. 2018, 13:33
Filmul crimei de la grădiniţă. Detalii şocante din anchetă, ce au făcut ucigaşul şi soţia sa cu câteva ore înainte

Victima, Nicoleta Botan, ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Marius Cristian Botan, motiv pentru care ea obţinuse în instanţă un ordin de restricţie pe numele său. Ca urmare, bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mică de 200 de metri, atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Cu toate acestea, surse apropiate anchetei, citate de România TV, susţin că ucigaşul se văzuse cu soţia chiar în dimineaţa crimei şi, împreună, duseseră copiii la grădiniţă. O discuţie în contradictoriu l-a împins pe bărbat să se ducă acasă şi să ia un cuţit, apoi s-a întors la grădiniţă, cu scorul de a-şi ucide soţia. A intrat în biroul acesteia şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Crima a avut loc puţin după ora 12, vineri, apelul către 112 fiind consemnat la ora 12.20.

Citeşte şi Prietenii educatoarei ucise în grădiniţă de fostul soţ, sfâşiaţi de durere: Rămas bun, minune! Fie-ţi sufletul pe calea lui

Ulterior, ucigaşula fugit, dar a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.

Marius Cristian Botan este inginer la o fabrică de pâine, iar colegii sunt şocaţi de gestul său. „Nu-mi vine sa cred ca este el. Este inginer la fabrica de paine. Nu stiam ca are probleme. Stiam ca se intelege foarte bine cu sotia. Era cam agitat in ultime vreme, spunea ca are probleme, dar credeam ca la serviciu, nu cu sotia. Despre sotie nu l-am auzit vorbind, ci doar despre copii. Parca o singura data l-am auzit ca nu avea cheia si trebuia sa ajunga urgent acasa. In ultima vreme era stresat, cu telefonul in mana, nu stiu cu cine vorbea. Astazi nu a fost la serviciu. El este putin mai retras in legatura cu problemele de casa. Era foarte calm de obicei, stresat, dar nervos sau violent niciodata„, a spus unul dintre colegii săi.