FINALA NEXT STAR 2014: Câştigătorul premiului de popularitate este „Michael Jackson” VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: Publicul a decis! Micul Michael Jackson este câștigătorul Finalei de Populariatate de la Next Star! 

22 mai 2014, 18:08
FINALA NEXT STAR 2014: Câştigătorul premiului de popularitate este „Michael Jackson” VIDEO

FINALA NEXT STAR 2014: I-a cucerit pe jurați cu primul său dans, pe celebra piesă „Billie Jean”. În finala de popularitate, numărul lui a fost cu mult mai spectaculos! David nu are nici patru ani, însă talentul său este nemărginit. De aceea, publicul l-a votat, iar el a câștigat premiul în valoare de 5000 de euro!

Next Star – finala de popularitate: Favid Docsanschi (video)

 

– See more at: http://www.bestmusic.ro/next-star/stiri-next-star/next-star-finala-de-popularitate-castigator-david-video-139103.html#sthash.yGsyZIDq.dpuf

FINALA NEXT STAR 2014: După ce a făcut senzaţie cu piesa „”Swagger Jagger”, a englezoaicei Cher Lloyd, Daniela Negoiţă nu s-a lăsat mai prejos nici de data asta.

Puştoaica de 12 ani şi Raluka au încins atmosfera pe scena „Next Star”, la propriu. Cu o energie şi o forţă de nedescris, Daniela i-ar putea face oricând concurenţă lui Eminem. „Mamă, ce flow are”, a spus încântat Connect-R.

FINALA NEXT STAR 2014: E nevoie să o auzi cântând doar câteva secunde şi eşti cucerit pe loc. Cu un glas de-a dreptul răvăşitor, Andrada e minunea folclorului românesc.

Vine din Gorj şi e o artistă deosebită. E harnică, descurcăreaţă, dar mai presus de toate, are foarte mult talent. Închide ochii şi ascult-o… te trec fiorii…

FINALA NEXT STAR 2014: Vine dintr-o familie de muzicieni şi asta se vede, pentru că talentul s-a transmis pe deplin.

Raluca Ileana, adolescenta de 11 ani, din Popeşti Leordeni, adoră să cânte şi are o atitudine demnă de o artistă.

Pentru finală a ales o melodie grea, dar s-a descurcat de minune, iar reacţiile nu au întârziat să apară. „Mamă, ce fior m-a cuprins”, a spus impresionat Pepe.

FINALA NEXT STAR: Florin Piersic înmânează trofeul

“Next Star nu e doar despre voce sau balet sau actorie. Next Star este despre talentul în formă pură”, spune Dan Negru, prezentatorul emisiunii. “Iar joi seara, neasemuitul Florin Piersic va înmâna diploma şi premiul de 20.000 de euro celui mai talentat copil”, a mai precizat vedeta Antenei 1.

Fetiţe şi băieţi din ţară, dar şi din străinătate au performat impecabil în faţa juriului care are dificila misiune de a decide premiantul. De altfel, Dan Negru a fost alergat de două ori prin întreg platoul de Pepe, Lora, Connect-R, Maria Cârneci şi Vasile Muraru, pentru că le reamintea juraţilor că le revine ingrata sarcină de a alege, dintre toţi copiii talentaţi, doar unul.

“Asta nu-i finală, e măcel!”, s-a lamentat Connect-R după ce a urmărit prestaţiile tuturor finaliştilor.