Firea: Economia a primit, în septembrie, un sprijin consistent din partea Guvernului Ponta

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea consideră că economia a primit, în septembrie, un sprijin consistent din partea Guvernului Ponta.

22 sept. 2014, 11:53
Firea: Economia a primit, în septembrie, un sprijin consistent din partea Guvernului Ponta

„În pofida temelor false și a zgomotului de fond care acoperă în acest moment spațiul public, în România reală se petrec lucruri importante.

Economia a primit, în septembrie, un sprijin consistent din partea Guvernului Ponta, prin reducerea CAS, prin noua schemă de ajutor de stat ce presupune alocarea a 100 de milioane de Euro/ an până în 2020 pentru stimularea investițiilor, dar și prin semnarea unor contracte cu fonduri europene vizând dezvoltarea economiei sociale, adică locuri de muncă pentru persoanele defavorizate.

Aceste vești bune pentru economia românească înseamnă de fapt angajamente respectate din partea Guvernului, iar efectele pozitive se răsfrâng nu doar asupra mediului de afaceri, ci și a populației. Mai multe locuri de muncă, salarii mai mari, investiții în creșterea competitivității, toate acestea sunt consecințe directe ale măsurilor adoptate de Guvernul Ponta. Iar ceea ce contează cu adevărat este că, în pofida temelor parazite care se încearcă a fi impuse în spațiul public, Execitivul rămâne conectat la agenda reală a populației”, a declarat Gabriela Firea.