Fiul ministrului Tudorel Toader, operat la coloană după accidentul rutier de marţi

Fiul ministrului Tudorel Toader a ieşit din operaţia la coloană, intervenţie survenită după accidentul suferit marţi, în judeţul Iași. Pe numele său a fost deschis un dosar de cercetare penală sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă, informează România TV. Internată în spital rămâne și prietena lui, care a suferit de o fractură la stern.

RomaniaTV.net
20 iun. 2018, 08:14
Fiul ministrului Tudorel Toader, operat la coloană după accidentul rutier de marţi

Teodor Toader va fi supus unei intervenţii chirurgicale la coloană, miercuri, la Spitalul Clinic de Urgenta „Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iasi, după accindentul în care a fost implicat marţi. 

Vă reamintim că fiul cel mic al ministrului justiţiei este cercetat penal pentru vătămare corporală din culpă, după ce a fost implicat într-un accident rutier petrecut marţi lângă Iaşi. Andrei Teodor Toader, în vârstă de 21 de ani, ar fi aţipit la volan şi n-a mai controlat maşina. A izbit trei podeţe, iar în final s-a răsturnat într-un şanţ. Teodor Andrei Toader era în maşină cu o prietenă şi se îndrepta spre Iaşi. Cei doi tineri au fost duşi de urgenţă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.