Fiul vrăjitoarei Brăţara a făcut nuntă. Trena miresei a fost transportată cu duba, atât de mare a fost VIDEO

Încă o nuntă de peste o sută de mii de euro a zguduit Mogoșoaia iar la spectacol au luat parte și jurnaliști din Franța și Marea Britanie. Nepotul celebrei ghicitoare Brățara s-a însurat.

11 iun. 2018, 10:23
Fiul vrăjitoarei Brăţara a făcut nuntă. Trena miresei a fost transportată cu duba, atât de mare a fost VIDEO

Luxul și opulența s-au instalat în Mogoșoaia, la nunta lui Antonio și a lui Beatrice, informează România TV. Sunt împreună de trei ani, iar acum, la majorat, s-au hotărât să-și unească destinele la o nuntă despre care vor vorbii și francezii și englezii. Presa internațională a luat parte la nunta fastuoasă, tradițional țigănească. Cu multe mașini de lux, dar și o căruță, maneliști de top și ținute rupte din basme cu prinți și prințese.

Citeşte şi Momente de groază la o nuntă. Un bărbat s-a înecat cu mâncare

„Este singurul meu băiat și sunt foarte mândră că am reușit cu ajutorul lui Dumnezeu să fac pe măsura și pe gustul tuturor, să fie frumos. M-am întors special din Statele Unite pentru această nuntă și am spus să fie un pic deosebită. Am plătit în dolari, peste suta de mii, clar. Da, având în vedere că abia m-am întors, am plătit în dolari”, a declarat mama lui ginerică, Brăţara. 

La palatul miresei, alaiul a fost întâmpinat cu șampanie fină și lăutari. La schimb, socrii mari și-au stropit nora cu apă, petale de trandafiri și bani. Pe lângă zecile de invitați, la poarta palatului a apărut și poliția care a împărțit amenzi mai ceva ca banii aruncați la lăutari. Mașinile lăsate în drum au îngreunat circulația și riscau să blocheze un bulevard întreg. Nu pentru mult timp, întrucât tot alaiul s-a mutat la un restaurant de lux cu piscină, în mijlocul căreia mirii au fost cununați. Tot pe apă s-au învârtit și platourile cu specialități culinare. Cu mari emoții, mireasa a pășit cu greu din mașina decapotabilă, ajutată de mai mulți binevoitori.
Din cauza volumului imens al rochiei demontabilă, o parte din creație a venit separat, cu duba.