Florin Andone, mărturisire cutremurătoare despre TRAGEDIA care i-a marcat VIAŢA. „Nu am vrut să joc. Mă deprimau fotbalul şi viaţa”

Florin Andone, 25 de ani, a acorda un interviu pentru The Telegraph, în care a vorbit despre drama prin care a trecut la începuturile carierei de fotbalist.

11 ian. 2019, 14:39
Florin Andone, mărturisire cutremurătoare despre TRAGEDIA care i-a marcat VIAŢA. „Nu am vrut să joc. Mă deprimau fotbalul şi viaţa”

Florin Andone a ajuns la Brighton după ce a impresionat la Cordoba şi Deportivo La Coruna, dar până să devină celebru a avut o viaţă foarte grea. În copilărie şi-a pierdut tatăl, iar tragedia l-a urmărit mult timp.

„Nu am vrut să mai joc treio ani pentru că eram deprimat. Mă deprimau fotbalul, viaţa, totul. Schimbarea a fost mare când am ajuns în Spania. Apoi, am început să joc cu fratele meu şi am progresat rapid. Am fost aproape să vin la Brighton în 2017. Am acceptat oferta, contractul era ok, la fel testele medicale. Dar în ultima zi Deportivo a zis să nu mai plec. Nu am înţeles cum s-a putut întâmpla asta. Brighton a fost mereu prima mea opţiune. Am avut oferte mai multe, chiar din Anglia de la încă 3-4 cluburi, dar am vrut aici”, a spus Florin Andone.

„Pentru atacanţi e mai greu în Premier League, pentru că aici fundaşii sunt rapizi şi puternici. Uneori, în faţa echipelor mici, jucăm fotbal fizic, iar eu nu sunt foarte înalt. E foarte greu, dar e fotbal şi ai nevoie să profiţi de fiecare şansă. Trebuie să fii mai rapid şi mai inteligent. Când joci un fotbal direct, cel mai important lucru e să alergi, să lupţi şi să nu renunţi. În final, poţi reuşi să câştigi, iar mie îmi place acest gen de fotbal. Ăsta e Florin Andone: luptă, aleargă, nu renunţă!”, a mai spus Florin Andone.