Florin Piersic îşi vinde maşina pe internet. Credeţi că este maşina lui? GALERIE FOTO

Florin Piersic apare pe un site specializat în vânzări auto alături de o maşină de vânzare. Fordul, care se pare că este chiar maşina marelui actor, are un preţ de 3500 de euro.  

03 iun. 2015, 12:00

Maşina de vânzare pare să fie chiar a lui Florin Piersic, întrucât anunţul este postat la Cluj, oraşul unde trăieşte marele actor, are numere de înmatriculare preferenţiale, care se potrivesc cu numele lui, PIE, şi, în plus, actorul a declarat în trecut că şofează de mai multă vreme un autoturism marca Ford. 

Citeşte şi Povestea neştiută din spatele numelui Florin Piersic

„Eu fac naveta Cluj-Bucureşti de 11 ani cu Fordul meu, după cam 50 de ani de muncă, dar asta e”, declara Florin Piersic într-o emisiune TV, aluzie la asistentele TV care conduc bolizi de zeci de mii de euro. 

Citeşte şi Florin Piersic Jr, de nerecunoscut! Vezi cum a ajuns să arate fiul marelui actor Piersic

Oricum ar fi, că este proprietar sau că este folosit ca agent de vânzări de un bişniţar auto, Florin Piersic apare lângă, dar şi în maşina respectivă. Maşina este marca Ford Galaxy, este an de fabricaţie 2001, are o capacitate de 1900 de centrimetri cubi, este diesel, iar preţul de vânzare este de 3500 de euro. 

Anunţul a fost postat pe 31 mai, pe site-ul de vânzări olx.ro