Florin Salam, ameninţat pe Facebook de un cunoscut interlop. Motivul, HALUCINANT VIDEO

Florin Salam ameninţat pe Facebook pentru spectacole. Artistul a reclamat în mai multe situaţii că este şantajat şi ameninţat dacă nu merge să cânte, iată şi prima reacţie publică a unuia dintre interlopi. Într-o transmisiune live pe Facebook Sovian Văduva, zis Denom, îi transmite mesaje cântăreţului.

03 apr. 2018, 13:53
Florin Salam, ameninţat pe Facebook de un cunoscut interlop. Motivul, HALUCINANT VIDEO

"Live-ul asta il fac pentru Florin Salam. Că trebuie să-l vadă şi el. Am botezul pe 18 şi văd ca Salam ma evita, eu care l-am ajutat mereu. Florin Salam, eu sunt, daca nu ma ştii eu sunt Denom. Vreau sa vii sa-mi canti şi mie la baiat o ora, doua, ca asa trebuie, sa te rog. Nu vii...sa ne ierte Dumnezeu Florine. Şi vreau sa vada toata lumea live-ul asta. Să-l vada si frac-tu şi cap, si Grasu, care nu-mi raspund. Ne mai gasim si mai stam de vorba", a spus Denom. 

Citeşte şi Florin Salam, din nou în faţa procurorilor DIICOT

„Live-ul asta il fac pentru Florin Salam. Că trebuie să-l vadă şi el. Am botezul pe 18 şi văd ca Salam ma evita, eu care l-am ajutat mereu. Florin Salam, eu sunt, daca nu ma ştii eu sunt Denom. Vreau sa vii sa-mi canti şi mie la baiat o ora, doua, ca asa trebuie, sa te rog. Nu vii…sa ne ierte Dumnezeu Florine. Şi vreau sa vada toata lumea live-ul asta. Să-l vada si frac-tu şi cap, si Grasu, care nu-mi raspund. Ne mai gasim si mai stam de vorba”, a spus Denom. 

Citeşte şi Florin Salam, din nou în faţa procurorilor DIICOT