FOBIILE vedetelor. Iată de ce îi este FRICĂ Pamelei Anderson, lui Jennifer Aniston sau lui Katie Holmes

Unele dintre vedetele de la Hollywood au fobii cât se poate de ciudate. Iată de ce se teme Pamela Anderson, Jennifer Aniston sau Katie Holmes.

14 sept. 2014, 11:52
FOBIILE vedetelor. Iată de ce îi este FRICĂ Pamelei Anderson, lui Jennifer Aniston sau lui Katie Holmes

Pamela Anderson – Una dintre cele mai sexy vedete de la Hollywood, care a devenit celebra si datorita aspectului fizic, se teme sa se uite in oglinda sau sa se vada la TV, adica sufera de spectrofobie, scrie perfecte.ro.

Scarlett Johansson – Actrita este ornithofobica, ceea ce se traduce prin teama de pasari. In timp ce se afla pe covorul rosu de la premiera filmului We Brought a Zoo, Scarlett a marturisit: „Imi este frica de pasari. Aripile, ciocurile si zborul rau ma ingrozesc”.

Jennifer Aniston – Starul de la Hollywood are parte de una dintre cele mai comune fobii, acesteia fiindu-i frica sa zboare cu avionul. Aceasta teama provine in urma unui zbor de la Toronto la New York de acum cativa ani, in timpul caruia avionul a trecut printr-o furtuna puternica.

Carmen Electra – Starul din Baywatch sufera de aquafobie sau teama nefireasca de apa. Actrita a marturisit ca atunci cand se afla aproape de un alt corp in apa este suficient pentru a-i provoca un atac de panica.

Jennifer Love Hewitt – Actritei ii este teama de lifturi. Chiar daca nu are un nume oficial, aceasta fobie poate declansa adesea claustrofobie sau agorafobie. „Pur si simplu nu pot sa pun piciorul intr-un lift daca nu sunt mai multi oameni. Daca urca macar patru-cinci persoane, atunci mi-e mai usor sa gestionez situatia”, a declarat Jennifer Love Hewitt.

Katie Holmes – Un lucru care o inspaimanta mai tare decat scientologia pe fosta sotie a lui Tom Cruise sunt ratonii. Actrita este ingrozita de micutele animale care mai apar in jurul cosurilor de gunoi, iar frica ei de animale salbatice poarta numele de agrizoofobie.

Citeşte şi TOP 10 cele mai AMUZANTE FOBII