Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, după ce Coldea a vorbit de trădători: „Cred că a ameninţat pe toată lumea”

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, reacţionează după audierea lui Florian Coldea din Comisia SRI şi îl acuză pe fostul adjunct al Serviciului că minte şi că evită să spună de adevăraţii trădători, atragându-i atenţia că poate dezvălui cum au fost cazurile de terorism din Timişoara şi Covasna.    

06 apr. 2018, 09:10
Fostul colonel SRI Daniel Dragomir, după ce Coldea a vorbit de trădători: „Cred că a ameninţat pe toată lumea”

„Cred că Coldea a ameninţat pe toată lumea care a avut curajul de a face dezvăluiri şi pe cei din interiorul SRI care nu au avut încă curajul. Coldea când a ameninţat şi i-a numit trădători pe cei care au avut curajul să iasă să spună adevărul ne-a arătat din ce este făcut. Este făcut din stalinism acest Coldea. Trădători nu sunt cei care îşi apără ţara, concetăţenii care luptă cu abuzurile şi scot la iveală mizeriile pe care le-aţi făcut, trădători sunt cei care distrus ţara. Nu îmi e frică de acest personaj. Îl cunosc. Este fricos, laş, care se ascunde în spatele unor hârtii scrise de cineva, ştiu şi de cine e scris, este aceeasi persoană care i le scrie şi doamnei Kovesi când vorbeşte de aliaţi şi instituţii. Dacă s-a referit la mine, nu pot decât să îi spun că există şi un alt nivel la care pot să trec, că dacă mai aduce vorba de terorişti şi spioni poate îl întreb cine a plătit maşina teroristului în slapi de la Timişoara şi cine a băgat oameni infiltraţi pe lângă cei acuzaţi din ungurime, cazul Beke Istvan, cine a falsificat înregistrări şi cum a făcut el terorişti”, spune Daniel Dragomir, fost colonel SRI.

Sebastian Ghiţă: Eu sunt cel ameninţat de Florian Coldea. M-a îngrozit şi pe mine

Declaraţiile vin după ce Florian Coldea, fost prim-adjunct SRI, a fost audiat, joi, pentru a doua oară, în Comisia de Control SRI, iar după 7 ore de discuţii a ieşit în faţa presei citind câteva idei de pe hârtii. Coldea a refuzat să răspundă întrebărilor presei şi a dat un mesaj „trădătorilor de ţară”, amintind de pilda lui Iuda.

Traian Băsescu, despre protocoale: Dragi judecători şi procurori, nu vă e ruşine? De ce aţi simţit nevoie să semnaţi?

Daniel Dragomir, fost colonel SRI, cel care a stat ani în şir în biroul cu Florian Coldea, după cum recunoştea într-un interviu acordat Gândul, susţine acum că audierea este un blat şi că Florian Coldea nu vorbeşte de fapt despre lucrurile importante, cum ar fi protocoalele secrete.