Fotbalist român, rănit grav într-o tamponare frontală. Maşina pe care o conducea a pătruns pe contrasens

Cătălin Mierlici, fotbalist la CSM Reşiţa, trece prin momente dificile, după un grav accident de circulaţie. Fotbalistul echipei din Liga a 3-a a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism.

15 aug. 2018, 14:30

Cătălin Mierlici se întorcea de la Bucureşti şi mai avea puţin până la stadionul celor de la Reşiţa. Acesta nu s-a asigurat însă în momentul unei depăşiri, fiind atent la telefon, conform poliţiştilor, şi s-a izbit violent cu o autoutilitară care circula regulamentar din sens opus.

Tânărul jucător al Reşiţei a rămas încarcerat, iar ulterior a fost transportat cu elicopterul la spitalul Fundeni din Capitală, unde a fost diagnosticat cu fractură de stern şi leziuni extrem de grave. Totuşi, viaţa acestuia nu ar fi pusă în pericol.

Un tânăr de 19 ani din Bucureşti, având alte preocupări de natură a-i distrage atenţia în mod periculos, prin folosirea telefonului mobil, a pătruns pe sensul opus cu autoturismul şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat de 34 de ani, tot din Bucureşti„, au declarat reprezentanţi ai IPJ Caraş-Severin, potrivit expressdebanat.ro.