FOTO: USR a comis-o din nou. A montat un brad strâmb, de Crăciun, într-un mare oraș al României: „Așa primar, așa brad! Jale!”

Primarul USR de la Bacău, Lucian Viziteu, a ajuns din nou subiect de glume la nivel local. Controversatul edil local este criticat pentru cheltuielile făcute în oraș cu ocazia Crăciunului. 

05 dec. 2022, 16:33
FOTO: USR a comis-o din nou. A montat un brad strâmb, de Crăciun, într-un mare oraș al României: „Așa primar, așa brad! Jale!”

Prefectul județului Bacău, Lucian Bogdănel, a sărit la atac. Liderul PSD a avertizat comunitatea cu privire la bradul strâmb, de Crăciun, montat în centrul orașului.

Bradul strâmb din Bacău. Foto: Ziarul de Bacău

De asemenea, oficialul PSD a mai avertizat cu privire la rozătoarele care-și fac de cap în Piața Tricolorului, spațiul ultracentral în care va fi organizat târgul de Crăciun.

În plus, politicianul a publicat o imagine sugestivă de la fața locului.

„Râdem, glumim, dar una peste alta, renuțul Moşului are buletin de Bacău şi a venit să se convingă cu propriii ochi de ‘minunea’ cu bradul strâmb instalat, în centrul oraşului, de administrația Viziteu USR PNL.

Vorba aia, un brad strâmb îl mai îndrepți, dar o administrație (atât de şuie) trebuie morțiş trimisă acasă!

P.S. – Îmi amintesc cum, prin 2019, Viziteu şi trotinetiştii săi urlau că sunt otrăviți copiii Bacăului de capcanele anti-şobolani dispuse în diverse locuri din oraş. Azi, cu oamenii ‘noi’ la timonă, şobolanii au pus stăpânire pe oraş, chiar dacă plătim cu fonduri publice îndestulătoare un serviciu de leneşi din Primărie, SMUP, care ar trebui să se ocupe şi cu stârpirea rozătoarelor”, a notat prefectul, în social media.

Vezi AICI postarea.

Pe grupul „Județul Bacău, Bun și Rău” au curs ironiile:

* Alt an, altă bătaie de joc. Huoooo la fel ca rapănu ăla de brad de anu trecut.

* Cum e primarul asa e și bradul!

* E… Puțin pilit

* Așa primar, așa brad! Jale!

* Important e că este brad, copiii se bucura cel mai mult! A fost Black Friday, a dat comanda online și asta a venit.

* Pe partea înclinată, au pus mai multi bolovani in cadourile care atârnă, au gresit centrul de greutate

* Seamănă cu turnul din Pisa

* A lesinat bradul de la frig

* Bradul este excelent, voi sunteti cei care nu țineți telefoanele bine.

 

Scandal după scandal pentru Lucian Viziteu, primarul USR din Bacău

 

Primarul Lucian Viziteu este un personaj controversat. De când și-a început mandatul, a vrut în repetate rânduri să majoreze taxele și impozitele, dar consilierii locali i-au blocat proiectele.

În ultimii ani, Viziteu a pierdut procese de transparență, cu filiala locală USR, iar de curând a fost amendat de Prefectură pentru că nu a acordat stimulente financiare pentru nou-născuți. Cu 3.000 de lei a fost sancționat primarul, potrivit prefectului Lucian Bogdănel, citat de Ziarul de Bacău.

„De jumătate de an, în jur de 190 de familii băcăuane sunt bătaia de joc a Primăriei care – cu vădită rea-credință, recurgând la tot felul de tertipuri – refuză punerea în aplicare a hotărârii prin care Consiliul Local a aprobat, cu largă majoritate, acordarea de stimulente pentru nou-născuți”, a declarat prefectul.

La nivel local, Lucian Viziteu s-a ales cu porecla „cel mai incompetent primar din istoria Bacăului”. De asemenea, primarul a fost implicat într-un mare scandal cu viceprimarul, coleg de partid, care i-a fost aghiotant în campania electorală, Cristian Ghingheș. Viziteu i-a retras atribuțiile politicianului care s-a făcut cunoscut la nivel local prin activitatea de blogger, dar și de activist al PSD.