FOTOGRAFIA cu Klaus Iohannis care a făcut senzaţie pe Facebook: „Amazing!!!!”

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, luni, gazdă pentru sute de copii, care şi-au sărbătorit ziua în grădina Palatului Cotroceni. Copiii i-au cerut cadouri preşedintelui şi şi-au făcut selfie-uri cu el. 

01 iun. 2015, 13:31

După eveniment, Klaus Iohannis a postat mai multe fotografii pe Facebook, una dintre acestea fiind extrem de apreciată de către internauţi.

„Cea mai frumoasa fotografie cu Presedintele!”, este unul dintre comentariile pe pagina de Facebook a presedintelui. Şi acestea continua:

Pfffoai , super poza”

„poza asta ar trebui premiata!

„Ce frumos:)”

” Oare ce i-a şoptit?”

„Induiosator…un presedinte fara aroganta…un om care se coboara la nivelul unui copil..felicitari d-le Klaus Iohannis..tot respectul”

„Ce poză super”

„minunat domnule presedinte vau pus copii mana in cap astai semn ca au incredere ca alaturi de dumneavoastra copilaria le va fi din ce in ce mai frumoasa

„MAGNIFICA POZA,,,domnilor fosti presediinti ai romaniei luati aminte ASA SE CONVERSEAZA CU COPIII NOSTRI,,,un om care nu -i este sila sa aplece urechea la o mogaldeata de copil sa asculte doua cuvinte.”

„Amazing !!!!”

CITEŞTE ŞI KLAUS IOHANNIS, vizitat de zeci de copii la Cotroceni: „Iohannis e bogat. Pe Băsescu l-a dat afară” VIDEO

„Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, Sala Unirii și Grădina Palatului Cotroceni au fost pline de copii. Avem responsabilitatea de a le asigura o copilărie fericită și un viitor mai bun copiilor din România. Ei sunt cei care vor deveni tinerii cu idealuri înalte și, mai apoi, adulții împliniți de care societatea noastră are atât de multă nevoie.

Felicit cu acest prilej oamenii inimoşi de la Salvaţi Copiii Romania, organizaţie care, de 25 de ani, depune eforturi pentru ca drepturile copiilor să fie respectate în întregime şi la noi în ţară. De asemenea, felicit Romfilatelia, pentru iniţiativa de a marca această zi printr-un eveniment filatelic.
La mulţi ani tuturor copiilor!”, a fost şi mesajul lui Iohannis, pe Facebook.