FOTOGRAFIA ZILEI. Ludovic Orban, câinele şi magnolia

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a postat luni dimineaţă pe pagina sa de Facebook o fotografie în care apare alături de căţelul său în curtea casei. Fotografia a atras comentarii răutăcioase din partea internauţilor.

21 mart. 2016, 09:01
FOTOGRAFIA ZILEI. Ludovic Orban, câinele şi magnolia

Ludovic Orban îşi îmbrăţişează câinele în curtea casei, lângă o magnolie înflorită.

„Impreuna cu Lance, ne bucuram de primavara langa mica noastra magnolie inflorita”, este comentariul care însoţeşte poza.

Felul în care stă candidatul PNL la poză a atras însă alte comentarii, mult mai puţin binevoitoare din partea internauţilor. Unul dintre mesaje a fost atât de dur, încât a stârnbit replica lui Orban: „Comentariul dumneavoastra cred ca ar putea concura pentru cel mai penibil si vulgar comentariu”.

Totuşi, candidatul PNL a înţeles că ceva nu este în regulă cu fotografia şi s-a scuzat spunând că nu este realizată de un profesionist, ci de soţia sa.

„Nu este o fotografie profesionista. Este facuta de sotia mea inainte de a pleca la birou. Inteleg observatiile unui fotograf profesionist, care priveste din punct de vedere tehnic. Cred ca mai important decat amanuntele este mesajul fotografiei”, a scris Ludovic Orban la comentarii.

Citeşte şi: Gabriela Firea – Ludovic Orban, prima confruntare la RomâniaTV VIDEO