Gabriela Firea – Ludovic Orban, prima confruntare la RomâniaTV VIDEO

Gabriela Firea şi Ludovic Orban, candidaţii PSD, respectiv PNL la Primăria Capitalei, au avut prima confruntare imediat după oficializarea candidaturii senatoarei PSD. Cei doi au avut un schimb de replici în cadrul unei intervenţii telefonice.

18 mart. 2016, 15:26
Gabriela Firea – Ludovic Orban, prima confruntare la RomâniaTV VIDEO

Ludovic Orban a calificat drept curajos pasul făcut de PSD de a desemna un candidat femeie la Primăria Capitalei şi a atacat-o pe Gabriela Firea că nu are experienţă în administraţie.

„O decizie aşteptată de mult timp. Este o premieră că un partid mare desemnează un candidat femeie la Primăria Bucureştiului. Gabriela Firea s-a remarcat mai mult ca jurnalist, nu are un background în administraţie”, a declarat Ludovic Orban la România TV.

În replică, Gabriela Firea a spus că nu va răspunde acestor atacuri şi se va concentra asupra programului cu care va candida.

„Nu voi cădea în capcana dlui Orban, nu voi răspunde la atracuri la persoană. Nu mă voi referi la ceilalţi candidaţi, ci la programul meu pentru Bucureşti”, a afirmat Gabriela Firea.

 

Gabriela Firea a fost validată, vineri, în şedinţa Comitetului Executiv National al PSD, drept candidatul PSD pentru Primăria Bucureşti. Tot vineri PSD a anunţat candidaţii pentru toate sectoarele Capitalei.

Gabriela Firea candidat PSD la Primăria Capitalei. Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat, vineri, echipa pe care partidul social-democrat o susţine în alegerile locale. Astfel, echipa este formată din:

Gabriela Firea – Primaria Generala

Dan Tudorache – sectorul 1

Neculai Ontanu – sectorul 2

Robert Negoita – sectorul 3

Daniel Baluta – sectorul 4

Daniel Florea – sectorul 5

Gabriel Mutu – sectorul 6

Citeşte şi: Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Bucureşti. PSD a stabilit şi candidaţii pentru primăriile de sector