FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 4-3, Spectacol total, Messi pleacă acasă! UPDATE

Franța a învins Argentina, scor 4-3, și s-a calificat în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. În sferturi, Argentina va întâlni învingătoarea din meciul dintre Portugalia şi Uruguay.

30 iun. 2018, 08:45
FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 4-3, Spectacol total, Messi pleacă acasă! UPDATE

FRANTA – ARGENTINA  4-3 . Franța – Argentina, cea mai așteaptată optime de finală a Mondialului, nu a dezamăgit. Reprezentativa Franţei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, sâmbătă, la Kazan, cu scorul de 4-3 (1-1), selecţionata Argentinei, vicecampioana mondială en-titre, în optimile competiţiei.

Pentru Franţa au marcat Griezmann ’13 (penalti), Pavard ’57, Mbappe ’64, 68, iar pentru Argentina au înscris Di Maria ’41, Mercado ’48 şi Aguero ’90+3.

Min. 92: 4-3: Kun Aguero reduce din diferenţă

Min. 67: 4-2, Mbape îl trimite acasă pe Messi. 

Min. 63FRANTA – ARGENTINA 3-2. GOOOL MBAPE!

Min. 57: FRANTA – ARGENTINA 2-2, GOOOOL SUPERB Pavard.

Min. 48: FRANTA – ARGENTINA 1-2: Şut Messi, Mercado deviază pe lângă Lloris

Min, 41. GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Di Maria, şut FABULOS, FRANTA – ARGENTINA 1-1.

Min. 21: Ocazie uriasă Franţa, lovitură liberă de la 16 m, Pogba nu găseşte poarta.

Min. 13: FRANTA – ARGENTINA 1-0, Griezman transformă un penalty obţinut de Mbape.

Min. 8: BARA transversală Franţa!

Echipele de start:

Franța: Lloris – Pavard, Varane, Umtiti, Hernandez – Pogba, Kante, Matuidi – Mbappe, Griezman, Giroud
Rezerve: Mandanda, Areola, Kimpembe, Lemar, Dembele, Tolisso, Nzonzi, Rami, Fekir, Sidibe, Thauvin, Mendi

Argentina: Armani – Mercado, Otamendi, Rojo, Tagliafico – Perez, Mascherano, Banega – Pavon, Messi, Di Maria
Rezerve: Guzman, Caballero, Ansaldi, Biglia, Fazio, Acuna, Higuain, Meza, Salvio, Kun Aguero, Lo Celso, Dybala


FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR UPDATE: Selecționerul Jorge Sampaoli a jucat până acum cu un singur vârf de careu, care a fost fie Sergio Aguero, fie Gonzalo Higuain. Presa spaniolă scrie însă că Sampaoli îl va folosi pe Messi pe post de fals număr nouă, iar pe teren ar urma să se afle și prietenul său Pavon.

Asta înseamnă că Argentina nu va avea pe teren niciun atacant veritabil, însă acest lucru îi va da mai multă libertate și mai mult spațiu de acțiune lui Messi.

„Suntem încrezători în puterile noastre şi veţi vedea că jucătorii sunt puternici din punct de vedere mental, ceea ce le va permite să joace cu determinare, cu inima, pentru a înfrunta posibilitatea de a trece în runda următoare. Le vom face viaţa grea francezilor. Vom intra cu cuţitul în gură!”, a spus Sampaoli, într-o conferinţă de presă.

FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR UPDATE: Selecţionerul Franţei, Deschamps, înaintea meciului cu Argentina: Ne vom asigura că îi vom limita influenţa lui Messi

Într-un interviu acordat corespondentului L’Equipe de la Kazan, Deschamps a căutat mai întâi diferenţele dintre jucătorii săi şi adversari: „Argentina e o echipă foarte experimentată, nu doar Messi. Noi avem o echipă tânără; nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul ca să iasă bine pentru noi.”

Despre modul în care elevii săi vor aborda partida, selecţionerul a afirmat că strategia lor nu se bazează în mod special pe anihilarea lui Messi: „Nu e vorba doar despre Messi. Golurile şi pasele decisive îi arată influenţa din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”

Franţa şi Argentina, două foste campioane mondiale, se vor întâlni, sâmbătă, de la ora 17:00, la Kazan, în prima optime de finală a Cupei Mondiale de fotbal din Rusia. Niciuna dintre echipe nu a convins la acest turneu, chiar dacă francezii au câştigat Grupa C cu două victorii şi un egal.

UPDATE: Selecţionerul Franţei, Deschamps, înaintea meciului cu Argentina: Ne vom asigura că îi vom limita influenţa lui Messi

Într-un interviu acordat corespondentului L’Equipe de la Kazan, Deschamps a căutat mai întâi diferenţele dintre jucătorii săi şi adversari: „Argentina e o echipă foarte experimentată, nu doar Messi. Noi avem o echipă tânără; nu e o scuză, ci realitatea, dar asta nu ne împiedică să fim competitivi. Vom da totul ca să iasă bine pentru noi.”

Despre modul în care elevii săi vor aborda partida, selecţionerul a afirmat că strategia lor nu se bazează în mod special pe anihilarea lui Messi: „Nu e vorba doar despre Messi. Golurile şi pasele decisive îi arată influenţa din timpul jocului. Noi ne vom asigura că-i vom limita această influenţă”

”Les Bleus” au terminat ultimul meci, cel cu Danemarca (0-0), fiind fluieraţi de spectatori, care au taxat jocul la rezultat, în timp ce Argentina, care a smuls dramatic calificarea în optimi, a fost susţinută frenetic de fani la victoria cu Nigeria, suporterii trecând cu vederea evoluţia nereuşită a favoriţilor şi eşecul drastic cu Croaţia (0-3).

  • CM 2018: ”Messi poate decide soarta meciului”, previne Lloris

Un jucător cum este Lionel Messi „poate ridica nivelul şi poate decide soarta meciului”, a recunoscut portarul şi căpitanul francez Hugo Lloris, vineri, îndemnându-şi coechipierii să se „autodepăşească” în meciul din optimile de finală ale Cupei Mondiale de fotbal cu Argentina, programat sâmbătă la Kazan.

„Este normal să vorbim de Lionel Messi. Portughezii, cu Cristiano Ronaldo, îşi ridică nivelul de joc. La fel şi cu Argentina, cu Lionel Messi”, a mai spus Lloris înaintea meciului de pe Kazan Arena.

„Ştim că un jucător cum este Messi poate ridica nivelul său de joc şi poate decide soarta unui meci, aşa cum face la Barca. Trebuie să fim pregătiţi să dăm răspunsuri colective, să dăm ce este mai bun din noi. Mâine trebuie să ne autodepăşim”, a mai spus Lloris.

Echipele probabile pentru meciul de pe Kazan Arena (capacitate 42.873 locuri):

Franţa: Hugo Lloris – Benjamin Pavard, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez – Paul Pogba, Ngolo Kante – Kylian Mbappe, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele – Olivier Giroud
Selecţioner: Didier Deschamps. 
Argentina: Franco Armani – Gabriel Mercado, Nicolas Otamendi, Marcos Rojo, Nicolas Tagliafico – Ever Banega, Javier Mascherano, Enzo Perez, Angel Di Maria – Lionel Messi, Gonzalo Higuain
Selecţioner: Jorge Sampaoli.

Arbitru: Alireza Faghani (Iran).

FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: S-a tras linie asupra grupelor CM 2018, unele extrem de interesante, cu destule rezultate neaşteptate. Marea surpriză a fost reprezentată, fără îndoială, de eliminarea Germaniei, campioana mondială fiind în faţa unei contra-performanţe istorice: e pentru prima oară când nu trece de grupe, la Mondial. Nemţii au mai fost eliminaţi în prima fază a competiţiei în 1938, când nu existau grupe.

Franţa-Argentina este până acum derby-ul din optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia. Cele două foste campioane mondiale se vor întâlni doar pentru a treia oară într-un duel direct la un CM.

„Pumele” au câştigat ambele confruntări cu Franţa de până acum. În 1930, la prima ediţie a CM, din Uruguay, Argentina a învins la limită Franţa în faza grupelor, 1-0, graţie golului lui Monti din minutul 81, şi a mers mai departe din prima grupă, cu maximum de puncte, în timp ce „cocoşii” au părăsit competiţia. 

FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 48 de ani mai târziu, la Mondialul găzduit chiar de Ţara Tangoului, Argentina a eliminat din nou Franţa din competiţie. A învins-o cu 2-1, după ce Passarella a deschis scorul, Platini a egalat, iar Luque a adus victoria sud-americanilor. Kempes şi compania aveau să câştige în acel an şi primul din cele două titluri mondiale din istorie, la un Mondial la care noul puşti-minune al fotbalului argentinian, Diego Maradona, nu a fost inclus în lot.

Franţa – Argentina se va juca astfel, din nou, la o Cupă Mondială, după 40 de ani. Prima partidă din optimile de finală se va juca sâmbătă, de la ora 17.00, la Kazan.

În total, cele două s-au întâlnit de 11 ori până acum. Argentinienii au câştigat şase partide, francezii doar două, iar trei partide s-au încheiat la egalitate.

„Pumele” au câştigat şi ultimele două dueluri directe, de fiecare dată pe tărâm francez. În 2007, Saviola a adus victoria sud-americanilor cu 1-0 pe Stade de France, iar în 2009, Argentina s-a impus cu 2-0, graţie reuşitelor lui Jonas Gutierrez şi Lionel Messi, pe Stade Velodrome din Marsilia.

Ultimul succes francez a venit în 1986, într-un meci amical câştigat cu 2-0 de „Les Bleus”. 

FRANTA – ARGENTINA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Franţa pare însă favorită să-şi ia revanşa având în vedere evoluţiile din grupe ale celor două formaţii. Echipa lui Didier Deschamps a câştigat fără emoţii grupa C a Cupei Mondiale, după ce a învins cu 2-1 Australia şi cu 1-0 Peru şi a remizat cu Danemarca, 0-0. 

Argentina s-a calificat dramatic din grupa D, graţie unui gol marcat de Marcos Rojo în minutul 86 al partidei cu Nigeria, câştigată în final cu 2-1. În primele două meciuri din grupă, sud-americanii au remizat cu Islanda, 1-1, şi au fost surclasaţi de Croaţia, scor 0-3.

Iată mai jos partidele din optimi şi programul acestora: 

Franţa – Argentina (sâmbătă, ora 17:00)

Uruguay – Portugalia (sâmbătă, ora 21:00)

Spania – Rusia (duminică, ora 17:00)

Croaţia – Danemarca (duminică, ora 21:00)

Brazilia – Mexic (luni, ora 17:00)

Belgia – Japonia (luni, ora 21:00)

Suedia – Elveţia (marţi, ora 17:00)

Anglia – Columbia (marţi, ora 21:00)